1 ФЕВРУАРИ 2019 – ПЕТЪК

Детето, родено в този ден, е повлияно от Водолей и от управителя на деня Венера. Ще бъде инатливо, целеустремено, амбициозно и ще гони с желание целите си, устремено към върха.Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личен и професионален план и хармония в отношенията.

2 ФЕВРУАРИ 2019 – СЪБОТА

Детето, родено в този ден, е повлияно от Водолей и Сатурн, планета която се явява втори управителна знака. Ще бъде по-затворено от обичайното, но това ще е неговото желание, защото себевглъбяването е неговия начин да преоткрива себе си и неуверено докато тръгне по своя самостоятелен път. Съдбовният му път на свой ред изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

3 ФЕВРУАРИ 2019 – НЕДЕЛЯ

Детето, родено в този ден, е повлияно от Водолея е управителя на деня Слънцето, затова ще бъде от една страна човеколюбиво и всеотдайно. Ще бъде устремено към изучаване на новото и непознатото, към създаване на нови познанства и приятелства, но на моменти и агресивно, ако нещата не се подреждат така, както си ги представя. Съдбовният му път предупреждава, че е длъжно да постигне материална стабилност със своя труд.

4 ФЕВРУАРИ 2019 – ПОНЕДЕЛНИК        

Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Луната. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път изисква да овладява емоцията и прекалената си чувствителност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5 ФЕВРУАРИ 2019 – ВТОРНИК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Марс. Ще обича да пътува, да покорява нови светове.  Ще бъде променливо в мненията и желанията си, но постоянно в исканията си. Съдбовният му път също изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

6 ФЕВРУАРИ 2019 – СРЯДА

Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Меркурий. Вибрацията в деня му на раждане е причината да се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията, но не бива да се опитва да подрежда живота на околните. Съдбовният му път изисква да не надскача своите възможности.

7 ФЕВРУАРИ 2019 – ЧЕТВЪРТЪК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Юпитер. Вибрацията в деня му на раждане е носител на духовно и интелектуално израстване. Съдбовният му път изисква да общува, но е добре когато порасне да внимава какви хора допуска до себе си.

8 ФЕВРУАРИ 2019 – ПЕТЪК

Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Венера. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и на трудности в живота, но и на засилени материални стремежи. Съдбовният му път изисква да се справя с трудностите, които среща, без странична помощ, за което ще помогне планетата управител на деня и ще озапти агресията му. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9 ФЕВРУАРИ 2019 – СЪБОТА

Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Сатурн, планетата която ще му помогне да не е прибързано и да избягва грешките. На моменти както е агресивно, амбициозно и инатливо, ще се превръща във вглъбено в себе си, замислено и меланхолично. Съдбовният му път изисква да живее през по-голямата част от живота си извън България, където с лекота ще носи кармичния си товар.