1.8.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на управителя на деня Венера. От една страна, ще е инатливо, амбициозно и целеустремено, от друга - ще е изпълнено с желание да дарява обичта си на околните. Луната във Везни допълва стремежа му хармония в отношенията и към красивото в живота. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

2.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде умерено, тактично, на моменти неуверено, а Сатурн допълнително ще забавя взимането на бързи решения, което може да блокира пътя му. Луната във Везни му дарява стремеж към хармония в отношенията. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

3.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Слънцето, което е управител и на знака. Ще бъде общително, изпълнено с любов към хората, ще се стреми да грее в светлината на собствения си успех. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност. Луната е във Везни и преминава в Скорпион, което от своя страна е причина да е търпеливо, но не и ако нарочно блокират пътя му.

4.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Луната, което го превръща в меланхолично, но заради присъствието на Луната в Скорпион в неочаквани моменти в агресивно и нападателно. Денят му на раждане, ако го е избрало само, го орисва на кармична разплата и трудности в живота, а Съдбовният му път забранява да е прибързано. Този ден не е добър избор за секцио или планово раждане.

5.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Марс. Съгласно вибрацията в деня си на раждане ще е променливо и устремено към пътувания, а заради влиянието на Марс и  агресивно и всепомитащо, ако някой блокира пътя му. На всяка цена ще иска да е на върха. Съдбовният му път не му позволява да надскача възможностите си.

6.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Меркурий. Вибрацията в деня му на раждане отговаря на неговата лъвска природа и го подтиква към стабилност и хармония в отношенията. Луната в Стрелец го превръща в променливо, а Меркурий - в общително. Съдбовният му път изисква да общува и ще е причина често да сменя средата си.

7.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Юпитер. Огненият знак, повлиян от Юпитер ще създаде от него интелектуалец, готов за научни открития, осъзнаващ своята духовна същност. Съдбовният му път изисква през живота си да преодолява трудностите без странична помощ, но ще успява защото ще ги приема като предизвикателство.

8.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Венера. Ще е добродушно и готово да дарява обичта си. Денят му на раждане, ако го е избрало само го орисва на кармична разплата, а вибрацията, в комбинация с Луната в Козирог засилва материалните му стремежи. Съдбовният му път изисква  да живее през по-голямата част от живота си извън своята родина. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

9.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Сатурн, който ще овладява  неговата импулсивност. Денят му на раждане го зарежда с  желание да е винаги в първите редици, но често не преценява как да постига целите си и ще бъде агресивно и нападателно. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията - два взаимно отричащи се фактора, сред които трудно ще намери златната среда.

10.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на дена Слънцето, което е управител и на знака. Повлияно е от вибрация 1 - отговаряща на знака и на Слънцето и от десетката в деня му на раждане, които са причина да се стреми осъзнато към върха. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

11.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Луната. Денят му на раждане от една страна е причина за колебливост и неувереност. От друга повлияно от Луната е орисано да бъде на моменти бавно и да взима навреме дори и важните решения. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

12.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Марс. Денят на раждане е носител ан стремеж към общуване, към запознанства, но ако бъде предадено детето ще е готово да прояви агресия, за да отдалечи от себе си виновниците. Трудно ще прощава. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

13.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Меркурий. Ако си е избрало само този ден, е орисано на кармична разплата и трудности в живота но и на успех, дарен му от числото 13, и на общителност заради влиянието на Меркурий. Съдбовният му път изисква да не е прибързано. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

14.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Юпитер. Ще бъде променливо, устремено да опознава света, но в същото време агресивно и нападателно, ако среща трудностите по пътя си. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.

15.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Венера. От една страна е орисано да се стреми към стабилност и да раздава обичта си, а от друга му е отредено да постига целите си само по честен начин и никога за сметка на някой друг.  Съдбовният му път е причината да се стреми към запознанства и често да сменя средата си.

16.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на  Лъва и на управителя на деня Сатурн, който ще забава действията му и ще го предпазва от грешки. Ако само е избрало да се роди в този ден е орисано на кармично наказание, заради липса на изява в предишно прераждане и в настоящия живот ще се налага да се примирява с второ място. Съдбовният му път изисква  да преодолява трудностите без странична помощ. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

17.8.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъва и на управителя на деня Слънцето, което го подтиква да е любвеобвилно и всеотдайно. Ако само си е избрало този ден, е орисано на кармична разплата и трудности в живота си. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

18.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Луната, която въпреки че е амбициозно и целеустремено, го превръща и в меланхолично. Денят му на раждане, ако го избрало само му носи кармично наказание, заради проява на егоизъм в предишни прераждания. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

19.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Марс. Огнената комбинация между зодиакален знак и планета на деня е причина да е амбициозно, но и инатливо и често да се разпилява в губещи времето му занимания. Съдбовният му път изисква да върви по пътя на духовното си развитие и да гради професионална кариера.

20.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Меркурий. Ще бъде колебливо през първите години от живота си, докато изживее своето мощно пробуждане и осъзнае мястото си в този живот. Меркурий е причината да е общително. Съдбовният му път изисква да  постигне с труда си своята финансова независимост.

21.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Юпитер. Денят му на раждане е причината да е общително и да търси непрекъснато нови запознанства. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност, за да не проявява агресия заради влиянието на Юпитер, ако усети, че някой го мами или предава.

22.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Венера.  Ще бъде любвеобвилно и чаровно. Ако само е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да не е прибързано. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

23.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Дева и управителя на деня Сатурн, който ще го спира в устрема му, за да избягва грешките. Денят му на раждане е носител на кармична отплата. Ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не вини околните за грешките си. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.

24.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Дева и от управителя на деня Слънцето. Ще бъде стабилно, ще живее в хармония и ще раздава обичта си. Денят му на раждане е носител на кармична отплата и на закрилата на Съдбата, ако не поставя парите за своя водеща цел в живота. Съдбовният му път е причината да е общително.

25.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Дева и от управителя на деня Луната. Ето защо ще е замислено и себевглъбено. Денят му на раждане е носител на духовни и интелектуални стремежи. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите само, като ги приема като предизвикателство.

26.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Девата и от управителя на деня Марс. Ще бъде агресивно и нападателно, ако околните не се подчиняват на неговия ред. Денят му на раждане, ако си го е избрало само е носител на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път ще помага да ги преодолява ако се установи извън родината си. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

27.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Девата и от управителя на деня Меркурий, управител на знака. Ще е общително и амбициозно, устремено на всяка цена да постига целите си. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията.

28.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Девата и от управителя на деня Юпитер. Ще гони с агресия и импулсивно целите си. Няма да прощава на хората, които му пречат. Съдбовният му път изисква да  гради професионална кариера и да върви по пътя на своето духовно и интелектуално развитие.

29.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Девата и от управителя на деня Венера. От една страна ще има желание да живее в хармония, от друга ще иска да подрежда и живота на хората около себе си. Ако само си е избрало тази дата на раждане е орисано на най-тежко кармично наказание заради нежелание да изяви семе си в предишно прераждане. Сега трябва да следва пътя си. Съдбовният му помага да печели парите си с лекота. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

30.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от Девата и от Сатурн- управител на деня. Ще бъде общително, но и умерено в действията си и ще мисли дълго преди да вземе решение. Не бива да унижава хората, които са му подали ръка. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и своята чувствителност.

31.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака си Дева и от управителя на деня Слънцето, което ще го превърне в съпричастно към страданията на хората. Ако само си е избрало този ден е орисано на кармична разплата и трудности по пътя си. Съдбовният му път изисква да не е прибързано. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

{* *} {literal} {/literal}