1.8.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъв и на управителя на деня Венера. От една страна, ще е инатливо, амбициозно и целеустремено, от друга - ще е изпълнено с желание да дарява обичта си на околните. Луната във Везни допълва стремежа му хармония в отношенията и към красивото в живота. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

2.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде умерено, тактично, на моменти неуверено, а Сатурн допълнително ще забавя взимането на бързи решения, което може да блокира пътя му. Луната във Везни му дарява стремеж към хармония в отношенията. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

3.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Слънцето, което е управител и на знака. Ще бъде общително, изпълнено с любов към хората, ще се стреми да грее в светлината на собствения си успех. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност. Луната е във Везни и преминава в Скорпион, което от своя страна е причина да е търпеливо, но не и ако нарочно блокират пътя му.

4.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Луната, което го превръща в меланхолично, но заради присъствието на Луната в Скорпион в неочаквани моменти в агресивно и нападателно. Денят му на раждане, ако го е избрало само, го орисва на кармична разплата и трудности в живота, а Съдбовният му път забранява да е прибързано. Този ден не е добър избор за секцио или планово раждане.

5.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Марс. Съгласно вибрацията в деня си на раждане ще е променливо и устремено към пътувания, а заради влиянието на Марс и  агресивно и всепомитащо, ако някой блокира пътя му. На всяка цена ще иска да е на върха. Съдбовният му път не му позволява да надскача възможностите си.

6.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Меркурий. Вибрацията в деня му на раждане отговаря на неговата лъвска природа и го подтиква към стабилност и хармония в отношенията. Луната в Стрелец го превръща в променливо, а Меркурий - в общително. Съдбовният му път изисква да общува и ще е причина често да сменя средата си.

7.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Юпитер. Огненият знак, повлиян от Юпитер ще създаде от него интелектуалец, готов за научни открития, осъзнаващ своята духовна същност. Съдбовният му път изисква през живота си да преодолява трудностите без странична помощ, но ще успява защото ще ги приема като предизвикателство.

8.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Венера. Ще е добродушно и готово да дарява обичта си. Денят му на раждане, ако го е избрало само го орисва на кармична разплата, а вибрацията, в комбинация с Луната в Козирог засилва материалните му стремежи. Съдбовният му път изисква  да живее през по-голямата част от живота си извън своята родина. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

9.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Сатурн, който ще овладява  неговата импулсивност. Денят му на раждане го зарежда с  желание да е винаги в първите редици, но често не преценява как да постига целите си и ще бъде агресивно и нападателно. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията - два взаимно отричащи се фактора, сред които трудно ще намери златната среда.

10.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на дена Слънцето, което е управител и на знака. Повлияно е от вибрация 1 - отговаряща на знака и на Слънцето и от десетката в деня му на раждане, които са причина да се стреми осъзнато към върха. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

11.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъв и на управителя на деня Луната. Денят му на раждане от една страна е причина за колебливост и неувереност. От друга повлияно от Луната е орисано да бъде на моменти бавно и да взима навреме дори и важните решения. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност.

12.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Марс. Денят на раждане е носител ан стремеж към общуване, към запознанства, но ако бъде предадено детето ще е готово да прояви агресия, за да отдалечи от себе си виновниците. Трудно ще прощава. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност.

13.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Меркурий. Ако си е избрало само този ден, е орисано на кармична разплата и трудности в живота но и на успех, дарен му от числото 13, и на общителност заради влиянието на Меркурий. Съдбовният му път изисква да не е прибързано. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

14.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Юпитер. Ще бъде променливо, устремено да опознава света, но в същото време агресивно и нападателно, ако среща трудностите по пътя си. Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си.

15.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на Лъва и на управителя на деня Венера. От една страна е орисано да се стреми към стабилност и да раздава обичта си, а от друга му е отредено да постига целите си само по честен начин и никога за сметка на някой друг.  Съдбовният му път е причината да се стреми към запознанства и често да сменя средата си.

16.8.2014 - Детето, родено в този ден, е подвластно на  Лъва и на управителя на деня Сатурн, който ще забава действията му и ще го предпазва от грешки. Ако само е избрало да се роди в този ден е орисано на кармично наказание, заради липса на изява в предишно прераждане и в настоящия живот ще се налага да се примирява с второ място. Съдбовният му път изисква  да преодолява трудностите без странична помощ. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

17.8.2014 - Детето, родено в този ден е подвластно на Лъва и на управителя на деня Слънцето, което го подтиква да е любвеобвилно и всеотдайно. Ако само си е избрало този ден, е орисано на кармична разплата и трудности в живота си. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

18.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Луната, която въпреки че е амбициозно и целеустремено, го превръща и в меланхолично. Денят му на раждане, ако го избрало само му носи кармично наказание, заради проява на егоизъм в предишни прераждания. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или планово раждане.

19.8.2014 - Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Лъв и от управителя на деня Марс. Огнената комбинация между зодиакален знак и планета на деня е причина да е амбициозно, но и инатливо и често да се разпилява в губещи времето му занимания. Съдбовният му път изисква да върви по пътя на духовното си развитие и да гради професионална кариера.