Васил Щонов - министър на икономиката и енергетиката - 25. 4. 1972 - Телец

Роден е в първата декада на Телец, влюбчив, по-близо до показността, отколкото до реалната си земна същност. Обича да бъде ухажван, да си доставя удоволствия, но често е и непостоянен в чувствата.

Ако някой си позволи да го ядоса или мами, той посреща тези действия привидно невъзмутим, но никога повече не се доверява на предателя. Когато трябва да направи нещо, той преценява първо дали е полезно за самия него. 


Заложеното от Съдбата го подпомага в неговите начинания и го зарежда с увереност в себе си. Щедър е към околните, но не трябва да прекалява, дори и ако целта му е да блесне с възможности.

Уви, често не е в състояние да наложи на речта си да следва разума на мисълта. Навикът му да говори под влиянието на обзелата го емоция без мярка го "дарява" с множество неприятности. Лесно си създава врагове и често попада на неподходящи приятели.

Винаги е изпълнени с желание да направи нещо велико, но също така е изпълнени с песимизъм заради собствената си неувереност. Има много сериозен повод за работа върху себе си.

Денят му на раждане е носител на стремеж към духовно и интелектуално израстване и шанс да гради устремна професионална кариера.
Съдбовният му път изисква да сменя често средата си, докато намери своята.

В момента е в своя трети житейски период на ново начало и успешни начинания.
Назначен е в служебното правителство в своя лична година на емоции, която е завършваща, затова е редно да внимава какви действия предприема в ресора, който му е поверен и е един от най-тежките. В месец е на материална стабилизация и на кармична разплата както с предшествениците си, така и с народа. В ден на промени, които е редно да са положителни, но за съжаление нищо не гарантира, че няма да са отрицателни. Ако съгласува всяко свое глобално решение с премиера, има шанс да избегне поне част от проблемите. Няма да е пощаден от нелоялност на свои подчинени.

Вижте и другите астропортрети на служебния кабинет>>>

{* *} {literal} {/literal}