Васил Грудев - министър на земеделието и храните - 5. 5. 1980 - Телец

Роден е във втората декада на Телец, който му дава възможност да възприема света визуално. Отлично развити са обонянието му, осезанието и вкусът - идеални качества за ресора, който му е поверен. Често не обръща внимание на звуците - добре е да поработи върху това си несъвършенство, защото чрез знанието на звуците допълнително ще може да се защитава.


Умее да пише добре и да се възползва от получената информация. Не обича да бърза, а ако го накарате да се забърза, нарочно става упорит и още повече се бави.  Не обича да прави резки промени в живота си, защото това нарушава неговото спокойствие. Не обича показните неща и компаниите. Предпочита тишината на своя домашен уют. Той е интелигентен и работлив, затова успява да постигне целите си. Въпреки леността, заложена му от Телеца, той е енергичен и умее да се справя с няколко задачи едновременно. Добре е да се приучи към умереност и се придържа към златната среда. Залитането в крайности може да му създаде грамада проблеми.

Денят му на раждане е носител на стремеж към промени.
Съдбовният му път изисква да не е прибързан и да обмисля добре действията си.

Сега е в своя първи житейски период, идеален за ново начало и успешни начинания.
Назначен е в служебното правителство в своя лична година на материална стабилизация, изискваща и да гради положителна карма с хората. В месец на анализ и професионална кариера, но в ден на трудности, които го съветвам да приеме като предизвикателство, за да се справи със задълженията си. Ако реши да ги заобиколи, пренебрегне или остави следващият министър да ги решава, провалът ще е неговата заслужена награда.

Вижте и другите астропортрети на служебния кабинет>>>

{* *} {literal} {/literal}