Светлана Жекова - министър на околната среда и водите - 1. 2. 1967 - Водолей

Родена е във втората декада на Водолей, трезвомислеща личност. Обича да вижда красотата в предметите. Приема всичко реално съществуващо, което й носи полза. Гради света със своя идеализъм, отварящ й пътя към доброто и Светлината.  Винаги следва своите норми на поведение и представи за начин на живот. Няма да позволи да й се пречи.


Привличат я професии, свързани с хората и обществото, чрез които да помага за развитието им и за премахване на проблемите им. Въпреки че е безпристрастна и хладно разумна, тя е много дружелюбна, общителна и умее да се чувства  добре навсякъде. Надарена е с остър ум и още по-остър език. Трудно се излиза с нея наглава, защото винаги е в опозиция. Дар слово не й липсва, но е уравновесена, коректна в професионален план, което е отлична предпоставка, за да се справи със задълженията си на поверения и пост. Отлично знае как да разпределя професионалните си задачи и почивката си. Винаги е точна и прецизна в обещанията си. На нея може да се разчита. Не само че няма проблеми да се приспособи към всякаква социална среда, а и отлично би се справила със задачата да облекчи страданията на нуждаещите се от помощта й хора.

Денят й на раждане е носител на амбиция и желание да е винаги на върха, но и на инат, който й помага в работата.

Съдбовният й път изисква да гради с труда си материална стабилност и да твори положителна карма с хората.

В момента е в своя трети житейски период, който изисква да работи в полза на хората, но и да овладява емоциите си.

Назначена е в служебното правителство в лична година на ново начало, в месец на емоции и в ден на стабилизация, които като едно цяло ще са й полезни да се справи с поетите отговорности. Изборът й е категорично подходящ.

Вижте и другите астропортрети на служебния кабинет>>>

{* *} {literal} {/literal}