Николина Ангелкова - министър на транспорта - 30. 11. 1979 - Стрелец

Родена е в първата декада на Стрелец, идеалист, вечно устремена към промени, желаеща да наложи своите идеи. Никога не прави нещо заради самата работа. Важно е да има емоции и интересни изживявания.
Стреми се да извоюва своята свобода и се нуждае от много простор, за да живее нормално. Обича не само да съзерцава живота, а и да вкусва от неговите сладости и удоволствия. Личната й свобода е неприкосновена.  Взима решенията си винаги сама. Държи на етиката и морала, на справедливите  и честни отношения.  На моменти е възможно решенията й да са прибързани или да гонят цели, които не са по силите й. Ето от какво трябва да се предпазва.


В нейна полза е да дава израз на чувствата си, защото неизречените натрупани емоции могат да доведат до изблик на  разрушителна ярост, която да излее върху неподходящия човек. Всички ще се страхуват от нея заради неадекватния й изблик на чувства. Хората ще странят от нея,  което ще й пречи да се справя със задълженията си.

Денят й на раждане е причината да общува с лекота, но е добре да не забравя да благодари за подадената й ръка.

Съдбовният й път изисква да преодолява трудностите в живота си без странична помощ, която даже и да й бъде обещана, няма да й бъде дадена.

В момента е в своя втори житейски период, който й забранява прибързаност и опит да надскочи възможностите си.

Назначението й в служебното правителство е в личната година на Съдбовно подчинение, отново предупреждение да е умерена във всичко. Месецът й е на ново начало, позволяващ това начинание, а денят е на анализ на случващото се, който е задължителен, за да се справи успешно с отговорностите си.

Вижте и другите астропортрети на служебния кабинет>>>