Йордан Бакалов - министър на вътрешните работи - 1. 9 .1960 - Дева

Роден е в първата декада на Дева и е типичен представител на знака си, точен, критичен и педантичен. Вечно е недоволен от чуждия ред, а когато не успява да наложи своя ред със заповедни форми на общуване, го прави с лукаво ласкателство.

Умее да прониква в скритата човешката  същност и  разбира дали околните са честни към него или не, което ще му е полезно, за да се справи със задълженията на поверения му пост. Работи тихо и ненатрапчиво, но не обича да бъде подценяван професионализмът му. Ако не се поддава на егоцентризма си и не забравя, че работи в полза на обществото, успехът ще е с него.


Заложено му е да интелигентен работохолик, който е наясно, че със собствен труд ще успява в живота си. Винаги постига целта си. Никога не се отказва по средата на пътя. Амбициозен е и надарен с интелект и творчески заложби. Добре е да бъде по-смел в своите изяви.

Ако не му пречат нарочно и не блокират пътя му, за да не се справя със задълженията си, което няма да го отмине, ще съумее да постигне много в  повереното му министерство и да разреши съществуващите проблеми в системата на МВР.

Денят му на раждане е носител на амбиция, целеустременост, но и на инат, който е добре до влага в работата, а не в отношенията си с околните.

Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност и да твори само положителна карма, а сега има тази възможност да бъде ценен от българския народ заради сигурността на хората.

Назначен е в служебното правителство в лична година на анализ и самоанализ, на професионални успехи, в месец на стабилизация и хармония в отношенията, която ще му е особено полезна, и в ден на на нова среда и лесна приспособимост към нея. Да внимава какви хора допуска до работата си, защото нелоялните ще са в изобилие. Предатели много, тъй че да споделя намеренията си за промяна едва когато стане невъзможно да бъдат саботирани.

Вижте и другите астропортрети на служебния кабинет>>>