Илияна Цанова - вицепремиер и министър на управление на еврофондовете - 19. 1. 1976 - Козирог

Родена е в третата декада на Козирог и затова не пропуска нищо в живота си. Вижда всичко в реалното му изражение. Има потискащо рационална мисъл, практична е и умее да говори добре.

Бори се и побеждава. Не търпи откази и не позволява нещо, което иска, да й се изплъзне. Има много  задължения и това й доставя удоволствие. Отлично може да организира хората и работата си. Никога не хвърля усилията си напразно.


При тези положителни качества ще е добре да надмогне комплексите, които сама си е изградила. Те са основната причина за неуспехите й и невъзможността да изяви всичките си скрити заложби, както и да освободи големия запас от присъщата й енергия. Понякога действията й са следствие от нейните представи и мечти, а не от фактическата реалност. Този разнобой й носи проблеми.

Заради силно изявения й инат и егото, заложено от зодиакалния й знак, често подминава подадената от Съдбата ръка. Късметът е заложен по пътя й, а тя е склонна да го подмине само защото не й се занимава в момента с това, което ще й го поднесе. Няма навика да гради бъдещето си, нито да чертае бъдещите си планове дни напред. Докато се усети, може да пропилее ценни дни и години от живота си.

Денят й на раждане е носител на амбиция, целеустременост и на много инат, който й вреди в общуването.

Съдбовният й път изисква да гради професионална кариера и да върви по пътя на своето духовно и интелектуално израстване.

Житейският й период е на промени и пътувания извън България.

Назначена е в служебния кабинет в лична година на емоции, която ще е причина за сериозни трудности в работата й, в месец на материална стабилизация и кармична разплата, поради което е редно да внимава каква карма твори с народа, защото после след мандата сама ще я разплаща. Денят е на промени, които може да са както положителни, така и негативни, ако е прибързана и инатлива в тези месеци, в коитко от нея ще зависят важни решения за България.

Вижте и другите астропортрети на служебния кабинет>>>

{* *} {literal} {/literal}