Христо Иванов - вицепремиер и министър на правосъдието - 13. 9. 1974 - Дева

Роден е в третата декада на Дева, която го тласка към материални стремежи, свързани с осигуряване на луксозен живот. Готов е на всичко, за да задоволи капризите си. Не се примирява с малко и често остава и без него.  Крайно практичен, разсъдлив,  не обича да губи, но точно това често му се случва, и то защото забравя да бъде благодарен. Когато обаче се стовари върху него нечия неблагодарност, може да стане отмъстителен.


Умее да прониква в скритата човешката  същност и  разбира дали сте честни към него или не. Не обича да се самоизтъква. Не прави опити да привлича вниманието към себе си. Стреми се тихо да работи и да вижда резултатите от своя труд. Перфекционист е във всичко до досада за околните.
Изпълнен е с любопитство и жаден за знания, които  го потапят в дебрите на човешката душевност. Способен е да преодолее всички трудности в живота си.  Далновиден и предприемчив. Не обича да бъде подчиняван, което е добре дошло за ресора, за който отговаря.

Постави ли си цел или ако му е поставена задача, не се съобразява с никого и с нищо, докато не свърши започнатото. Не търпи нарочните препятствия и отстранява без оглед на средствата враговете си и хората, които са го предали, което не е много позитивна черта, след като разполага с власт

Денят му на раждане е носител на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му, но и на шанс за успех, ако се възползва от щастливите вибрации на числото 13.

Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера и да бъде компромисен, но в този случай не в своя вреда, за да не нанесе вреда и на България.

Житейският му период е на Съдбовно подчинение, не допуска прибързаност и надскачане на възможностите, но ако бъдат спазени тези изисквания, обещава успех.

Назначен е в служебното правителство в своя лична година на ново начало, но в месец на емоции, които със сигурност ще са свързани с проблеми в повереното му министерство. Денят му носи стабилност и умения да създаде хармония в отношенията с колегите си и ще му е полезен, за да изпълни задълженията си.

Вижте и другите астропортрети на служебния кабинет>>>