Евгения Раданова - министър на спорта - 4. 11. 1977 - Скорпион

Родена е във втората декада на Скорпиона и често бяга от отговорността за собствените си действия. Чака околните да се сетят какви са потребностите й и да й поднесат всичко наготово. Много силно свързана е с материалното в живота и упорито търси начин да си осигури удобства. Трудно допуска някого до себе си. Разчита изцяло на света на подсъзнателното и вярва само на собствените си усещания. Какво от това, че по мнение на околните прави грешки. Това обаче не работи в полза на ресора, който е поела, ето защо е добре да коригира тези си качества.


Обикновено буди у околните или чувство на обич или на силна омраза, а тя отговаря според начина, по който е приета. Прозорлива и интелигентна, изпълнена с идеи, които не на всеки може да разкаже. Не винаги правилно подбира личната си и професионална среда. Нека мисълта й лети в свободен полет, без автоцензура и бариери. Само така ще бъде ценена от обществото. Не бива да се осланя на нечия протекция и да се обвързва с хора, които познава малко. Ако не се промени и не започне да разчита на своите задълбочени впечатления, няма да и липсват проблеми във ведомството, за което отговаря, даже и за тези кратки 100 дни.

Денят й на раждане е носител на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота й.

Съдбовният й път изисква да общува, да сменя често средата си, но е добре да внимава какви хора допуска до себе си.

Вторият й житейски период е на ново начало и успешни начинания.

Назначена е в служебното правителство в лична година на нови познанства и нова среда, в месец, изискващ да не надскача възможностите си, в ден на материална стабилизация, но и на изискването да гради само положителна карма както с подчинените си, така и с избирателите. Изборът й за спортен министър е подходящ. дали ще се справи, зависи единствено от нея.

Вижте и другите астропортрети на служебния кабинет>>>

{* *} {literal} {/literal}