Екатерина Захариева - вицепремиер и министър по икономическата политика - 8. 8. 1975 - Лъв

Родена е във втората декада на Лъв, който я тласка към непрекъсната показност на собствените качества, към възвеличаване на егото. Не би приела и най-добре платената работа, ако не е престижна. Винаги на първо място е стремежът да стигне върха и да види възхитата в очите на света. Способна е на огнени чувства, но е изпълнена и с желание за помощ и подкрепа, стига да е в нейните възможности.


Обича живота и му се отдава изцяло.  Много горда и със самочувствие, не се колебае да поема отговорност. Няма скрити мисли и стремежи. Играе честно и открито.

Дарена е с интелект, интуиция и умение да общува с околните. Винаги успява да разбере хората около себе си и ситуацията, в която се намира. Жадна е за знания. Прави всичко възможно да ги получи. В нейна полза е да преценява добре думите си, за да не пати от скрити врагове. Тактичността не й е силна страна, както и умението да премълчава.

Денят й на раждане е носител на избраната от нея кармична разплата и е причина за трудностите в живота й, но и за материалните й стремежи.

Съдбовният й път изисква да е умерена, тактична, да цени и уважава добрите качества на другите хора и да не отблъсква подадената за помощ ръка. В момента е в своя житейски период на засилено общуване и лесна приспособимост в нова среда.

Назначена е в служебното правителство в лична година на рутина и трудности, в месец, тласкащ я към нова среда, но в ден на емоции, които ще са причина да усеща противопоставяне на желанието си да извади на показ проблемите, които остави правителството на Орешарски. Като служебен министър ще се сблъска с много предателства, маскирани като сервилност и лоялност. Документите, които ще получава, не винаги ще са истинските. Да не се колебае да уволнява при необходимост.

Вижте и другите астропортрети на служебния кабинет>>>