вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Важни предупреждения за 2018 година

хороскоп
Снимка: iStock

Меркурий е ретрограден в Овен в периода 23.03. – 15.04.2018 г.

Мнозина, особено родените в огнени знаци, ще бъдат трудно управляеми, дори неконтролируеми в отношенията си с хората. Ще изпробват в думите си неосъзнато или напълно осъзнато желание да нараняват. Демонстрацията на собствено величие ще бъде бързо смазвана от обществото, но пак трудно се осъзнават, че си печелят врагове с непознаването на чуждите качества.

Меркурий е ретрограден в Лъв в периода 26.07. – 19.08.2018 г.

Типично за тази ретроградност на Меркурий е възвеличаването на егото дори и в хората, които кретат безлични в блатото на посредствеността, защото когато мъничкото им его, самонадуло се до огромен балон, ги заблуждава да си мислят, че ще успеят да си извоюват признание и да се наложат над другите, защото не могат да позволят някой да властва над тях. Уви, временният успех при някои от тях ще им донесе бъдещи разочарования и подигравки.

Меркурий е ретрограден в Стрелец в периода 17.11. – 02.12.2018 г.

У мнозина ще избликне потребността да намерят своето място под слънцето. В минали прераждания са се захващали с много неща наведнъж, но нищо не са довеждали докрай. Настъпил е моментът разпиляността им да се концентрира в намерение и цел с помощта на хората, сред които живеят. Осъзнаването на смисъла на такава промяна ще доведе и до промяна в живота на тези хора. Неосъзнаването ще се изрази в добри намерения, силни думи без покритие и в бездействие.

Меркурий е ретрограден в Скорпион в периода 02.12. - 07.12.2018 г.

Дори и притеснителните хора ще се превърнат в този период в страстни и магнетични, грабващи околните от пръв поглед. Ще се изявят като идеалните събеседници. Някои от тях ще имат шанса да се изявяват в областта на журналистиката, разкрили дарбата си, дремеща тихо до момента.

Венера е ретроградна в Скорпион в периода 05.10. – 30.10.2018 г.

Период, даряващ шанс за разбирателство. Всички, които се чувстват на мястото си и искат да си осигурят хармоничен семеен живот, но все нещо скърца, могат, подкрепени от тази ретроградност на Венера, да се научат да приемат партньорите си с техните чувства и мнения. Да си затварят очите пред качествата, които не им допадат, да се вгледат в своите. Да прощават, защото това е основното изискване за съхраняване на любовта.

Венера е ретроградна във Везни в периода 01.11. - 16.11.2018 г.

Само от вас зависи в този период на ретроградност на Венера да не настройвате хората срещу себе си заради безкрайните си капризи и изисквания, които не ви правят щастливи, дори и ако бъдат удовлетворявани.

Марс е ретрограден във Водолей в периода 27.06. - 14.08.2018 г.

Потребността да бъде чувствана и изживявана личната свобода е от огромно значение, затова в този период, дори и ако обичащи се хора са сгодени, предложение за брак може да бъде отказано, други трудно ще се решат, дори и ако са сгодени, да сключат брак, а за съжителство на семейни начала не говорим! Кой си позволява да мисли, че ще се лишите от правото сами да взимате решения и ще се подчинявате на чуждата воля!

Марс е ретрограден в Козирог в перода 14.08. - 28.08.2018 г.

Имате малко време, за да се опитате  да осъзнаете, че все още е необходимо да развивате чувството си за отговорност към околните, но с мярка, за да не се окажете използвани.  

Юпитер е ретрограден в Скорпион в периода 09.03. – 11.07.2017 г.

Тежко на хората около вас, ако сте родени в огнени или водни знаци, не че не важи и за другите представители на зодиака, но при вас в периода на ретроградност на Юпитер в Скорпион скритите и явни емоции ще са шарени като боите на палитрата. Ще бъдете в хармония със Съдбата си, ако се отърсите от вредно вкоренените  си отрицателни качества и приемете правото на успехи и победи и  на останалите хора.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения