Президентът Румен Радев навлиза в година на материални стремежи и кармична разплата

Румен Радев в Македония
Снимка: Президентство

Вицепремиерът Валери Симеонов е в личната си година на ново начало.

Юни му позволява да отчита всички предизвикателства, които му поднася Съдбата, да анализира с разума, а не с чувствата си, да изказва мислите си по начин, който няма да урони както неговия, така и авторитета на правителството. В негова полза е да направи оценка на изминалите месеци за неговата партия и за работата на ОП и да наложи нови правила, но след обсъждане между лидерите и на другите две партии от коалицията. Важна задача на финала на европредседателството.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е в лична година на ново начало.

Разум и правилно тълкуване, това е мотото на нейния месец юни. От нея зависи да се възползва от месеца си на анализ, самоанализ и коригиране на допусканите грешки, въпреки че няма да й бъде лесно, защото тяхното признаване дори и само сред нейните съпартийци може да задълбочи конфликтите в БСП и да усложни позицията й на лидерския пост. Да си наложи не само умереност, но и постоянство в мненията, които представя в общественото пространство.

Премиерът Бойко Борисов до рождения си ден е в лична година на подчинение, забраняваща прибързаност и недопускаща да надскача своите възможности, а след това навлиза в година на запознанства.

През първата половина на юни е в месец на материална стабилизация, но изискващ в последните дни на европредседателството да твори само положителна карма. Думите, които изрича, да са обмислени, дори ако е провокиран да си изпусне нервите. Във втората половина на юни е в дни на емоции, които трудно ще овладява, ако не си наложи умереност, а всяка не на място изречена дума ще руши авторитета му и ще омаловажава делата му. От него зависи да избегне насищане на дните си с дребни камъчета, неочаквано дори за опозицията, обръщащи стабилната каруца на управлението.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките.

През юни Съдбата му поднася трудности, породени от странични и неочаквани фактори, които няма да му допаднат, но се налага да ги приеме. Начинанията са забранени. Рутината е водеща в дните му. Възможни са провокации, но от него зависи да си наложи умереност на говоренето, за да не си навреди с емоционално изречени слова. Ако бъде умерен, тактичен и не се опитва да се противопоставя заради самото противопоставяне, ще остави позитивно впечатление, носещо му бъдещи ползи в края на месеца при приключване на нашето председателство на Европейския съюз.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения