вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Президентът Румен Радев е в лична година на анализ, но и на умение да налага идеите си, което работи в полза на неговия авторитет

Румен Радев
Снимка: Ладислав Цветков

Кметът на София Йорданка Фандъкова е в лична година на материална стабилизация и кармична разплата.

През септември има шанса чрез удвоената вибрация на периода на първо място да твори положителна карма – лична и професионална, да създаде нови делови отношения за благото на общината. Месецът е на увеличени приходи. Дори най-незначителното предложение за инвестиция не бива да бъде отхвърляно или бавено. Септември е чудесен месец за разговори с инвеститори, но не позволява хармонизиране на влошени лични отношения, защото ще ги досъсипе.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов е в лична година на стабилизация и хармонизиране на отношенията.

Септември му помага да стабилизира проблемни отношения и да хармонизира вече създадени, но подвластни на недоразумения и все още неизчистени наслаги от краткото, но рушително управление на служебното правителство. Да не се колебае при взимане на решения да обсъжда всяко от тях не само със своите подчинени, а и с премиера, дори в ситуациите, в които това не е необходимо. Така ще си спести упреци, водещи до интриги, целящи неговия провал.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров е в лична година на стабилизация.

Месец септември увеличава усещането за стабилност, която партия АТАКА привнася в работата на парламента като част от Обединените патриоти. Тази трансформация ще бъде изненадваща за мнозина, които така и няма да повярват, че е възможно да се случи. Поради тази причина са възможни множество провокации. Съветвам Волен Сидеров да не се доверява на „добронамерени“, но неуместни съвети дори от своите съпартийци, които може да се окажат не само безполезни, а и да са хлъзгав подводен камък, след стъпването на който дискредитацията на лидера на АТАКА ще бъде факт, а коригирането на последствията – трудно и продължително.

Премиерът Бойко Борисов е в лична година на подчинение, забраняваща прибързаност и недопускаща да надскача своите възможности.

През септември не бива да се впуска в необмислени начинания, дори и ако изкушението е огромно, а перспективите – положителни. Разговорите, които провежда на ниво Министерски съвет и междудържавни срещи, да са основани на добрия тон, тактичността и дори премълчаването при провокация. Ако преценява думите си, ако не се доверява на ласкатели и не се опитва да надскача инатливо възможностите си, ще съумее да изчисти грешките, които натрупа през юли... но емоционалната чувствителност не прощава на никого.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения