Премиерът Бойко Борисов да преценява добре хората, които допуска до себе си

Среща на Бойко Борисов с представители на хората с увреждания
Снимка: Ладислав Цветков

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е в лична година на анализ и обогатяване с нови знания.

Като цяло септември е спокоен месец. При него думите обичайно са добре премерени, но на моменти си позволява да повиши тон, особено ако дори и хората, на които разчита, са в противоречие с предложенията му. Септември изисква от него да пази спокойствие, да си щади нервите, да не се впечатлява от провокации, подмятания и „приятелски огън“. Да разчита на своята интуиция, която няма да го предаде в трудни моменти и при важни решения. Думата му се чува.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров е в лична година на анализ и осъзнаване на грешките.

И през септември продължава да ги осъзнава, ако не го е сторил предишния месец, за да влезе пречистил себе си в следващия парламентарен сезон. Думите му да са премерени, да анализира всяко свое или на околните противопоставяне. При неразбиране от околните да обясни детайлно и спокойно вече казаното. Да не напада другите двама лидери на ОП, дори и ако допускат грешки, и да осъзнае и приеме, че дори два огнени знака трудно могат да надмогнат разрушителния инат на единия воден – Валери Симеонов.

Премиерът Бойко Борисов е в лична година на запознанства. Да преценява добре хората, които допуска до себе си.

През септември се впуска в познанства неочаквано, заради странна склонност да се сближава, но по-рядко с подходящите както за себе си, така и за България хора. Да внимава с кого се среща и да обмисля всяка своя дума, за да не се окаже, че е обвързал себе си и държавата с непосилни отговорности само защото е съжалил някого или е решил да прояви добротворство и да подаде ръка с обещания, че стореното добро ще ни бъде върнато. Проявата на доверчивост и добронамереност е недопустима.

Президентът Румен Радев е в лична година на материални стремежи и кармична разплата.

Иска ми се да вярвам, че президентът Радев е осъзнал задачата си в своята лична година на кармична разплата и материална стабилизация и най-вече за месец септември, който дублира годината. Месецът му помага да увеличи личните си приходи. В същото време да не забравя, че няма правомощията да договаря търговски сделки, които може неочаквано или очаквано да се окажат във вреда на България и в полза на нечии конкретни интереси. Би било разумно да избегне Съдбовните наказания.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения