Лидерът на АТАКА Волен Сидеров е в лична година на стабилизация

Волен Сидеров
Снимка: Ладислав Цветков

Премиерът Бойко Борисов е в лична година на подчинение, забраняваща прибързаност и не допускаща да надскача своите възможности.

През октомври звездите му помагат да създаде нови, полезни партньорства за България, да възстанови стари и прекъснати междудържавни отношения, да пътува, разговаря, договаря и подпише споразумения, които са печеливши и градивни за държавата, подкрепени и от неговата лична година. Провокации към него няма да липсват. Да бъде търпелив, неподатлив на словесна агресия, уверен в действията си като добър стопанин и в никоя ситуация подвластен на свое импулсивно и емоционално действие.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов е в лична година на стабилизация.

През октомври има възможност да се обогати с нови знания, както и да получи информация, отнасяща се до оглавяваното от него министерство, останала скрита до този момент. Месецът му позволява да поднесе на правителството своите нови идеи и предложения, които ще бъдат приети и обсъждани без противопоставяне, а гласуването им в Народното събрание ще мине леко. Задължителен е анализът на постигнатото до момента и коригиране на допусканите грешки, за да не вредят на правителството и на поверения на вицепремиера ресор.

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров е в лична година на стабилизация.

Октомври му дава възможност да преосмисли изминалите месеци от рождения си ден досега и да осъзнае грешките си, които не бива да допуска по време на новия парламентарен сезон. Направи ли вер¬ните изводи, потиска ли успешно своята агресия и избухливост, както показа, че може да го прави, ще получи звездния си шанс да гради нов имидж на своята партия, да увеличи своя политически авторитет, водещ до увеличени изборни проценти на следващите редовни парламентарни избори.

Президентът Румен Радев е в лична година на анализ, но и на умение да налага идеите си.

През октомври е подвластен на засилени материални стремежи, свързани преди всичко с личния му живот. Периодът му помага да води градивни разговори в България и на междудържавно ниво. Съветвам го да се вслуша в следното предупреждение, за да не урони своя авторитет и по-лошо, да създаде недобро впечатление за българските нрави. При разговори с лидери на други държави заради не на място изречена дума или претенция е възможно да се окаже в конфликт с правилата на дипломацията и да лиши България от важна подкрепа.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения