Интересни планетарни аспекти за септември 2018 година

планета, земята, космос
Снимка: pixabay

Сатурн е ретрограден в Козирог в периода 01.09. – 06.09.2018 г.

Страхувате се за пореден път от силните, завладяващи и всеобхватни чувства. Как да ги изявите, като може да блокирате развитието, кариерата си или да се окажете в нечия вечна зависимост.

Уран е ретрограден в Телец в периода 01.09. - 30.09.2018 г.

Идеален период за коренна промяна. Привидно трудна, дори непосилна на пръв поглед, но задължителна. Изискването й е да забравите чисто материалните си стремежи и да се отдадете на духовното си развитие, да бъдете умерено, но искрено подвластни на чувствата си и да се грижите за хората, които обичате.

Нептун е ретрограден в Риби в периода 01.09. – 30.09.2018 г.

Налага се да преосмислим начина си на живот, дори и чрез повече мигове на самота и самоанализ. Време е за пореден път да осъзнаем и изчистим сериозните си кармични грешки от минали прераждания или натрупаните в този живот. Подсъзнанието ще ни каже как да го направим. Пропуснем ли добрия си шанс, не бива да се жалваме от тегобите си до следващата ретроградност на Нептун в Риби.

Плутон е ретрограден в Козирог в периода 01.09. – 01.09.2018 г.

Тази ретроградност предупреждава преди всичко подрастващите и младите поколения, че имат прераждане, в което са изоставяли близките и любимите си. В настоящия си живот мнозина ще бъдат многократно изоставяни, за да разберат смисъла на коректните и човешки отношения, на любовта, брака и отговорностите към децата, както повелява и годината на Слънцето. Раздялата с любими хора или близки приятели е начин да бъде изчистена, уравновесена и неутрализирана общата ви карма.

Хирон е ретрограден в Овен в периода 01.09. – 27.09.2018 г.

В този период на ретроградност Хирон предупреждава, че е възможно да се окажете въвлечени в нетипичен за вас начин на живот, да общувате с хора, които сте ненавиждали, но изведнъж са ви станали интересни, да се заемете с проекти, към които сте се отнасяли с насмешка и недоверие. Всичко това ще ви помогне да опознаете ваша неочаквана и непозната скрита същност и ще разчупи страховете, които ви насажда на моменти директното движение на Хирон в Овен или присъствието му в знака в рождения ви хороскоп.

Хирон е ретрограден в Риби в периода 27.09. - 30.09.2018 г.

Хирон със своята ретроградност в Риби, съвпадаща в част от времето и с ретроградния Нептун в Риби, възпрепятства лекомислените действия и стремежа ни да работим в своя полза, но във вреда на околните. Лесните начини за печелене на пари, желанието за бягство от отговорност или опитите чрез хора на власт да се получат незаслужени блага ще бъдат светкавично наказвани в периода.

1 септември
Секстил Луна - Нептун

Живота ви ще бъде низ от неприятни моменти, ако допуснете винаги да сте  в услуга на някого, с което блокирате мшанса да насочите усилията си в полза на самите себе си.

2 септември
Тригон Луна - Лилит

Осъществявате целите си, независимо от сенчестата страна на живота и вашите неприятели, които се крият там някъде, кроещи планове, но този път няма да са успешни, ако са насочени към вас.

3 септември
Секстил Меркурий - Венера

Намерете средата, която е готова да чуе ваишите послания, идеи и житейска философия. Време е, ако се чувствате ощетени от Съдбата и от обкръжението си, неглижирани и непризнати, да покажете другото си лице. Не забравяйте и другите си задължения, които няма да ви донесат аплодисменти, но са обвързани с добри приходи. Не дарявайте обичта си на хората, които не го заслужават.

9 септември
Новолуние в Дева

Ако имате изостанали нови задачи, особено от август, заради ретроградния Меркурий, сега е момента да ги завършите и веднага да се заемете с новите. Не пилейте времето си напразно.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения