вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Интересни планетарни аспекти за септември 2017 година

планети, земя, земята
Снимка: pixabay

1 – 5 септември 2017 г.

Меркурий е ретрограден в Дева
Засилва до маниакалност перфекционизма във всяко отношение. Семейните или ще се примирят и дори с цената на доза самоунижение ще стабилизират проблемния си брак, или ще се решат на раздяла заради отказа им да бъдат в подчинение на половинката си, родена в Дева или Близнаци, или заради опитите й да наложи ред, който отхвърлят.

1 – 30 септември 2017 г.

Уран е ретрограден в Овен
Дори и в инертните хора ще проблесне искрата на несъгласието, че светът може да живее в застой и делникът ни да бъде скучен. Засилен е стремежът да накараме околните да се заемат с изучаване на новото и неизвестното без страх и притеснения. Не бива да прекаляваме в битките си за надмощие, за да не се окажем победители, но губещи.

1 – 30 септември 2017 г.

Нептун е ретрограден в Риби
Всички ние ще се наложи да преосмислим начина си на живот, дори и чрез повече мигове на самота и самоанализ. Време е за пореден път да осъзнаем и изчистим сериозните си кармични грешки от минали прераждания или натрупаните в този живот. Подсъзнанието ще ни каже как да го направим.

1 – 29 септември 2017 г.

Плутон е ретрограден в Козирог
Тази ретроградност предупреждава преди всичко подрастващите и младите поколения, че имат прераждане, в което са изоставяли близките и любимите си. В настоящия си живот мнозина ще бъдат многократно изоставяни, за да разберат смисъла на почтените отношения, на любовта, брака и отговорностите към децата, както повелява и годината на Слънцето. Раздялата с любими хора или близки приятели е начин да бъде изчистена, уравновесена и неутрализирана общата ви карма.

1 – 30 септември 2017 г.

Хирон е ретрограден в Риби
Хирон със своята ретроградност в Риби, съвпадаща в част от времето и с ретроградния Нептун в Риби, пречи на лекомислените действия и стремежа ни да работим в своя полза, но във вреда на околните. Лесните начини за печелене на пари, желанието за бягство от големите отговорности или опитите чрез хора на власт да се получат незаслужени блага ще бъдат светкавично наказвани.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения