1 – 22 септември 2016 г.
Меркурий е ретрограден в Дева
Засилва перфекционизмът до досада, а липсата му ще предизвиква изблик на агресивна емоция. Особено повлияни ще са родените в Дева. Семейните или ще стабилизират проблемния си брак, или ще се решат на раздяла заради отказа им да приемат, че са в подчинение на половинката си. То бива, бива, ама не цял живот.

1 – 30 септември 2016 г.
Уран е ретрограден в Овен
Ретроградното движение на Уран в огнения Овен засилва стремежа към новото, към началото на интересни проекти, но той ще е хаотичен, импулсивен, неовладян до 22 септември заради ретро¬градното движение на Меркурий. След това или ще утихне, или ще премине в планова фаза.

1 – 30 септември 2016 г.
Нептун е ретрограден в Риби
Ретроградният Нептун все още изисква да преосмислим начина си на живот, дори и чрез повече мигове на самота и себеанализ, въпреки че на огнените знаци това няма да им допад¬не. Още имаме време да заличим, ако сме ги допуснали, кармичните грешки от началото на този си живот.

1 – 27 септември 2016 г.
Плутон е ретрограден в Козирог
Тази ретроградност продължава да наказва хората, които в предишни прераждания не са отдавали значение както на приятелството, така и на личните си отношения. За тях Любовта не е била символ на вярност и обичайно са изоставяли своите партньори. В настоящия си живот, особено ако имат и наложена Съдбовна забрана за брак ще бъдат изоставяни, за да осъзнаят грешката си, да започнат да даряват любов, за да я получават.

1 – 30 септември 2016 г.
Хирон е ретрограден в Риби
Хирон със своята ретроградност в Риби, съвпадаща през този месец с ретроградния Нептун в Риби, и с ретроградния Меркурий в деня, възпрепятства желанието ни да работим в своя полза, но във вреда на околните и бързо възмез¬дява със справедливи наказания. Всичко заслужено по почтен начин ще бъде възнаградено.

1 септември 2016 г.
Новолуние в Дева
Ще успяват перфекционистите, въпреки че ще са досадни на околните, заради желанието си на всяка цена да наложат своите правила. Може да не получат върхово признание, но поне ще са опитали.

2 септември 2016 г.
Съвпад на Меркурий с Юпитер
Успехът е на една ръка разстояние, всичко върви по план... но миг преди да постигнем целта си може да ни изненада неочакван провал. Добре е да се вслушваме в съветите, които ще ни бъдат полезни и да сме умерени.

2 септември 2016 г.
Квадратура на Слънцето със Сатурн
Зависта замъглява разума и ограничава шансът за успех тъй като тласка хората при които това отрицателно качество е изявено да вървят в погрешна посока и да лъкатушат неуверени, но убедени, че силата на тяхната завист осветява пътя им.

2 септември 2016 г.
Опозиция на Слънцето с Нептун
Аспекта засилва податливостта на измами, лабилността на разума и психиката. Мнозина няма да бъдат способни или ще се плашат сами да взимат решение. Липсата самочувствие води към криза по-нестабилните психически хора.

9 септември 2016 г.
Юпитер преминава във Везни
Засилено е любопитството, общителността, доверчивостта. В този ден мнозина ще бъдат жертва на ласкатели, на които наивно са доверили свои тайни. Разочарованията, душевните страдания и материалните загуби ще са светкавични и болезнени.

10 септември 2016 г.
Квадратура на Сатурн с Нептун
Мечтите ни за добруване, задоволяване на собствените ни желания и благата които да се изсипят върху нас ще са изявени, но при хората склонни към измами ще са изявени до крайност. Денят предполага облагодетелстване чрез измама. Пазете се както от телефонни, така и от всякакви други измамници.

11 септември 2016 г.
Квадратура на Венера с Плутон
Мнозина мечтаят да срещнат идеалната си половинка, но аспекта казва, че ще се разминат с нея. Разочаровани са готови да скачат от партньор на партньор, за да прикрият проблемите си и душевното си неудовлетворение.

12 септември 2016 г.
Съвпад на Слънцето с Меркурий
Не приемайте всяка критична дума като насочена точно към вас, само защото сте обсебени от своето собствено его. Никой не цели да ви обиди и нарани. От само¬внушенията си страдате вие по ваша вина. В заблудата си сте способни да съсипете стабилни отношения.

13 септември 2016 г.
Квадратура на Слънцето с Марс
Вашата увереност, че сте познавачи на човешкия характер, може да се окаже измамна. Трудно ви е да направите разделение между фантазия и действителност, между възможно и невъзможно. Прибързаните решения са правило и задължително водят до провал.

13 септември 2016 г.
Квадратура на Меркурий с Марс
Предупреждавам ви, че ако сте от хората, които само мърморят и критикуват, този път тези ваши качества са във ваша вреда. Печелите с такт и умение да премълчавате.

16 септември 2016 г.
Пълнолуние в Риби
Засилени са недоверчивостта, мнителността и съмненията, че сте жертви на нечие лицемерие. Уви, точно обратнотото е – вие сте сред добри и готови да ви помогнат хора. Ако ги отблъснете, винете себе си за съсипаните отношения.

18 септември 2016 г.
Опозиция на Венера с Уран
Отдавна забравено щастие с ваш партньор ще пламне с искрите на нови чувства. Слепи от любов, светкавично отдали се на емоцията и страстите пропускате Съдбовните предупреждения. Сами сте си виновни за неизбежните и скорошни разочарования и душевни страдания.

23 септември 2016 г.
Тригон на Меркурий с Плутон
Отново намирате бързо решение на проблемите и нищо не е в състояние да ви притесни. Застоят приключи, а вие се чувствате на мястото си където и да сте.

23 септември 2016 г.
Венера преминава в Скорпион
Всичко има своята цена, също и любовта. Привличате противоположния пол и в този ден може да се окажете впримчени в отношения, които да променят рязко живота ви и да завиете в посока, от която връщането назад ще е невъзможно или ще ви струва много пари, които не притежавате. Бъдете разумни.

26 септември 2016 г.
Съвпад на Слънцето с Юпитер
Заредени сте с много положителна енергия, изпълнени сте с оптимизъм, знаещи какво искате от живота и как да го постигнете. Радват ви запознанства и помощ от приятели и познати.

27 септември 2016 г.
Марс преминава в Козирог
Имаме възможност да постигнем много, благодарение на своя собствен труд, ако поставим началото в този ден. Самотните имат шанса да срещнат половинката си, а заетите с бизнес – нови делови партньори. Не се крийте у дома, а бъдете сред хора.

{* *} {literal} {/literal}