Интересни планетарни аспекти за октомври 2017 година

нови планети
Снимка: NASA

1 – 31 октомври 2017 г.
Уран е ретрограден в Овен
Дори и в инертните хора ще проблесне искрата на несъгласието, че светът може да живее в застой, а делникът да бъде скучен. Засилен е стремежът да накараме околните да се заемат с изучаване на новото и неизвестното без страх и притеснения. Не бива да прекаляваме в битките си за надмощие, за да не се окажем победители, но губещи.

1 – 31 октомври 2017 г.
Нептун е ретрограден в Риби
Ще се наложи да преосмислим начина си на живот дори и чрез повече мигове на самота и самоанализ. Време е за пореден път да осъзнаем и изчистим сериозните си кармични грешки от минали прераждания или натрупаните в този живот. Подсъзнанието ще ни каже как да го направим.

1 – 31 октомври 2017 г.
Хирон е ретрограден в Риби
Хирон със своята ретроградност в Риби, съвпадаща в част от времето и с ретроградния Нептун в Риби, пречи на лекомислените действия и стремежа ни да работим в своя полза, но във вреда на околните. Лесните начини за печелене на пари, желанието за бягство от големите отговорности или опитите чрез хора на власт да се получат незаслужени блага ще бъдат светкавично наказвани.

1 октомври 2017 г.
Тригон Слънце–Луна
Късметът е с вас. Каквото започнете, ще успеете, но с много работа. Давате изява на чувствата си, щастието ви съпровожда.

Съвпад Слънце–Меркурий
Време е да осъзнаете дали вървите в крак с времето. Притъпете егото си. Не прекалявайте с мечтите си да задоволите само вашите лични стремежи и интереси, за да не ви смачка обществото и да не се окажете извън средата си неразбрани, неудовлетворени и отхвърлени.

2 октомври 2017 г.
Съвпад Венера–Марс
Подтиква към изневери и безпричинно заяждане, най-вече у дома. Изразената сексуалност и склонност към светкавично влюбване носят бързи разочарования. Съветвам ви да не правите емоционално прибързана крачка към създаване на семейство или задълбочаване на отношенията, водещи към сключване на брак.

Тригон Венера–Плутон
Привличате околните като с магнит. Успявате да ги накарате да правят всичко, което им кажете, но не злоупотребявайте, защото и вие сте подвластни на същия аспект. И от вас ще искат да давате, а вие да не сте склонни.

Тригон Марс–Плутон
Мнозина от вас имат златния шанс да творят Съдбата си, тази на обществото, а защо не дори и тази на света. Да работите сами и да не се доверявате на никого е вашата задача, ако искате да успявате в този ден.

5 октомври 2017 г.
Пълнолуние в Овен
Не правете компромиси, ако не са във ваша полза. Не задавайте на околните неудобни въпроси, на които не само че няма да получите отговор, а и ще си спечелите неприятели.

Съвпад Луна–Хирон
Аспектът развива не само интелекта, но и интуицията. Засилва зависимостта от лунните фази. Предпазливостта е задължителна, защото усещането за дисхармония и слабост може да причини вътрешни страхове, силни мисъл-форми и мании, които да доведат до тежки последствия, а емоциите са неочаквани и мощни до крайност.

Опозиция Юпитер–Уран
За мнозина днес сте досадни. Наложете си умереност, защото сте склонни и се стремите да сте винаги полезни на околните със съветите си, без значение дали някой ги иска или не.

8 октомври 2017 г.
Съвпад Слънце–Меркурий
Егото ви е достигнало невиждани висоти. Днес сте извън реалността и си вярвате, че околните ще задоволяват вашите потребности и желания. Внимавайте както летите в облаците на внушеното си величие, да не се срутите, а средата, в която се движите, да ви изхвърли.

Тригон Марс–Плутон
Работете върху себе си, върху поведението си и отношенията си, дори и с хората, с които Съдбата пресича пътя ви случайно. Стремете се към хармония и разбирателство и ще бъдете господари на Съдбата си.

Квадратура Меркурий–Плутон
Аспектът ви дарява нужната свобода за действие... стига да го искате. Ще се отърсите от свои погрешни представи за случващото се и за хората. Мнозина ще получат предложение за работа, както и право на свободен избор. Това, което ви се струваше невъзможно, дори абсурдно, е ключът към вашия успех. Изненадайте околните с идеите си.

10 октомври 2017 г.
Опозиция Венера–Хирон
Трудно давате изява на истинските чувства. Водещи са лицемерието и фалшът. Създавате си отношения на противопоставяне и много врагове, които не изчезват от само себе си с края на деня. Ударите от засегнатите от ваши думи и действия са неочаквани, но не успявате да осъзнаете бързо причината за тях.

Опозиция Марс–Хирон
Днес сте воини на Доброто срещу Злото. Действията ви преминават в агресия, която в неочакван миг се превръща в слабост. Трудно се владеете и сами може да си отрежете пътя към победата.

Квадратура Венера–Лилит
Скритите качества на вашия характер, свързани с умението да обичате, ще се изявят, но не като любов, а като омраза, ако в личния си живот не сте щастливи и не успявате да създадете мечтаната хармония.

Квадратура Марс–Лилит
Войната, която водите заради влиянието на аспекта, ще е между вашите желания и невъзможността да се съобразите с чуждите, дори и с тези на партньора си, на близките си, което ви обрича на самота, дори и да живеете под един покрив и привидно да се търпите.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения