Интересни планетарни аспекти за юни 2018 година

планета, земята, космос
Снимка: pixabay

1 – 30 юни 2018 г.
Юпитер е ретрограден в Скорпион

Тежко на хората около вас, ако сте родени в огнени или водни знаци, не че не важи и за другите представители на зодиака, но при вас скритите и явни емоции ще са шарени като боите на палитрата. Ще бъдете в хармония със Съдбата си, ако се отърсите от вредно вкоренените си отрицателни качества и приемете правото на успех и на останалите хора.

1 – 30 юни 2018 г.
Сатурн е ретрограден в Козирог

Страхувате се от силните, завладяващи и всеобхватни чувства. Как да ги изявите, като може да блокирате развитието, кариерата си или да се окажете в нечия „вечна“ зависимост.

19 – 30 юни 2018 г.
Нептун е ретрограден в Риби

Налага се да преосмислим начина си на живот дори и чрез повече мигове на самота и себеанализ. Време е за пореден път да осъзнаем и изчистим сериозните си кармични грешки от минали прераждания или натрупаните в този живот. Подсъзнанието ще ни каже как да го направим. Пропуснем ли добрия си шанс, не бива да се жалваме от тегобите си до следващата ретроградност на Нептун в Риби.

27 – 30 юни 2018 г.
Марс е ретрограден във Водолей

Потребността да бъде чувствана и изживявана личната свобода е от огромно значение, затова в този период, дори и ако обичащи се хора са сгодени, предложение за брак може да бъде отказано, други трудно ще се решат, дори и ако са сгодени, да сключат брак, а за съжителство на семейни начала не говорим! Кой си позволява да мисли, че ще се лишите от правото сами да взимате решения и ще се подчинявате на чуждата воля!

1 ЮНИ
Съвпад Луна - Сатурн

От вас зависи да разчупите бариерите, които сами си поставяте. Да премахнете своите страхове и колебания, ако са изградени още в детските ви години. Да забравите и хилядите забрани, които са ви налагани както и песимизма, чрез който си внушавате обреченост в личния живот и в професионалната си реализация.

Тригон Венера - Юпитер
Оглеждайте се около себе си, за да не подминете подадената за помощ ръка, която може да ви отведе до нов връх. Късметът е заложен по пътя ви, а вие сте склонни да го подминавате, само защото не ви се занимава точно сега с това, което ще ви го поднесе. Не пропилявайте напразно дните си.

2 ЮНИ
Тригон Венера - Нептун

Чувствителни и бликащи от емоция сте заради влиянието на този аспект. Привързвате се силно към партньорите си, но не трябва да се превръщат в техен придатък, загубвайки своята самостоятелност и индивидуалност.

3 ЮНИ
Квадратура Луна – Уран

Каквото и да сте решили да промените в живота си или в средата си, не бива да се осланяте на нечия протекция. Не се обвързвайте с малко познати хора. Разчитайте на своите задълбочени впечатления, за да избегнете проблемите.

Тригон Луна – Меркурий
Амбициозните и надарените с интелект и творчески заложби хора успяват с лекота, ако са по-смели в изявите си. Не се притеснявайте от планираните пътувания.

5 ЮНИ
Луната преминава в Риби

Чувствителност, емоционални реакции, разсеяност и нежелание да се задълбочите в задълженията си са характеристиките от този преход.

Секстил Луна - Уран
Няма да успеете да намерите, своя верен житейски път.  Не сте в състояние да разберете каква е мисията ви, но стига да поискате и това ще се случи

6 ЮНИ
Съвпад Слънце – Меркурий

Време е да осъзнаете дали вървите в крак с времето. Притъпете егото си. Не прекалявайте с мечтите си да задоволите само вашите лични стремежи и интереси, за да не ви смачка обществото и да не се окажете извън средата си неразбрани, неудовлетворени и отхвърлени.

Квадратура Меркурий – Нептун
Във ваша полза е да слезете от облаците на мечтите и илюзиите, които градите, за да организирате живота си с лекота, особено ако станете по-практични.

7 ЮНИ
Секстил Луна – Плутон

Устремени сте към нови знания. Ще ви припознаят като перфектни събеседници, които помагат на околните да забравят грижите си и да видят и светлата страна на живота.

Квадратура Слънце – Нептун
Помислете как да промените себе си, ако личният ви живот е пълен с разочарования. Осъзнайте грешките си, за да заживеете в съзвучие с Вселенските закони и постигнете равновесие между материалната и духовната си същност, между професията и личното си добруване. Така отново ще намерите своето вярно място в живота.

8 ЮНИ
Съвпад Луна – Хирон

Аспектът развива не само интелекта, но и интуицията. Засилва зависимостта от лунните фази. Предпазливостта е задължителна, защото усещането за дисхармония и слабост може да причини вътрешни страхове, силни мисъл-форми и мании, които да доведат до тежки последствия, а емоциите са неочаквани и мощни до крайност.

Квадратура Луна – Сатурн
Агресивни сте в интимните мигове. Искате да налагате правила в любовта, но ще ви споходят разочарования и дори неочаквани нещастни ситуации. Мислете, за да избегнете самотата в късните години от живота си заради един ден, в който сте правили онова, което е трябвало да избягвате. Ден живот съсипва!

9 ЮНИ
Квадратура Луна – Плутон

Завладени сте от силни емоции. Не умеете да криете своите чувства, без значение дали са положителни или отрицателни. Може да решите да сте самотници в живота, засегнати от поведението на околните, въпреки че причината е във вашето неумение да общувате и  нетолерантността ви в отношенията. Имате самомнението, че вашата правота е единствена.

Секстил Луна – Меркурий
Аспектът ви дарява с таланта да мислите светкавично, с верни изводи и да сте полезни на себе си и на хората, защото бързо решавате проблемите. Добре боравите с думите и бихте били съвсем в свои води в писателските и журналистическите среди.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения