Интересни планетарни аспекти за юли 2018 година

планета, земята, космос
Снимка: pixabay

Юпитер е ретрограден в Скорпион в периода 01.07. – 11.07.2018 г.

Тежко на хората около вас, ако сте родени в огнени или водни знаци, не че не важи и за другите представители на зодиака, но при вас в периода на ретроградност на Юпитер в Скорпион скритите и явни емоции ще са шарени като боите на палитрата. Ще бъдете в хармония със Съдбата си, ако се отърсите от вредно вкоренените  си отрицателни качества и приемете правото на успехи и победи и  на останалите хора.

Марс е ретрограден във Водолей в периода 01.07. - 31.07.2018 г.

Потребността да бъде чувствана и изживявана личната свобода е от огромно значение, затова в този период, дори и ако обичащи се хора са сгодени, предложение за брак може да бъде отказано, други трудно ще се решат, дори и ако са сгодени, да сключат брак, а за съжителство на семейни начала не говорим! Кой си позволява да мисли, че ще се лишите от правото сами да взимате решения и ще се подчинявате на чуждата воля!

Сатурн е ретрограден в Козирог в периода 01.07. – 31.07.2018 г.

Страхувате се от силните, завладяващи и всеобхватни чувства. Как да ги изявите, като може да блокирате развитието, кариерата си или да се окажете в нечия вечна зависимост.

Нептун е ретрограден в Риби в периода 01.07. – 31.07.2018 г.

Налага се да преосмислим начина си на живот, дори и чрез повече мигове на самота и самоанализ. Време е за пореден път да осъзнаем и изчистим сериозните си кармични грешки от минали прераждания или натрупаните в този живот. Подсъзнанието ще ни каже как да го направим. Пропуснем ли добрия си шанс, не бива да се жалваме от тегобите си до следващата ретроградност на Нептун в Риби.

Плутон е ретрограден в Козирог в периода 01.07. – 31.07.2018 г.

Тази ретроградност предупреждава преди всичко подрастващите и младите поколения, че имат прераждане, в което са изоставяли близките и любимите си. В настоящия си живот мнозина ще бъдат многократно изоставяни, за да разберат смисъла на коректните и човешки отношения, на любовта, брака и отговорностите към децата, както повелява и годината на Слънцето. Раздялата с любими хора или близки приятели е начин да бъде изчистена, уравновесена и неутрализирана общата ви карма.

Хирон е ретрограден в Овен в периода 05.07. – 31.07.2018 г.

В този период на ретроградност Хирон предупреждава, че е възможно да се окажете въвлечени в нетипичен за вас начин на живот, да общувате с хора, които сте ненавиждали, но изведнъж са ви станали интересни, да се заемете с проекти, към които сте се отнасяли с насмешка и недоверие. Всичко това ще ви помогне да опознаете ваша неочаквана и непозната скрита същност и ще разчупи страховете, които ви насажда на моменти директното движение на Хирон в Овен или присъствието му в знака в рождения ви хороскоп.

Меркурий е ретрограден в Лъв в периода 26.07. – 31.07.2018 г.

Типично за тази ретроградност на Меркурий е възвеличаването на егото дори и в хората, които кретат безлични в блатото на посредствеността, защото когато мъничкото им его, самонадуло се до огромен балон, ги заблуждава да си мислят, че ще успеят да си извоюват признание и да се наложат над другите, защото не могат да позволят някой да властва над тях. Уви, временният успех при някои от тях ще им донесе бъдещи разочарования и подигравки.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения