1 февруари

Квадратура Луна - Хирон

Стремежът за творчество е в непрекъсната борба с желанието да сме полезни на околните, защото не успяваме да отказваме поисканата услуга с подобна добродушна мекушавост, естествено в наша вреда. В състояние сме сами да изпълним живота си с неприятности и неудовлетворение. Обикновено взима връх желанието да се жертваме за обществото и жалещите се негови представители, но е полезно да помислим дали си струва да го сторим точно сега, н този си живот.

2 февруари

Квадратура Луна - Марс

Не бива да драматизирате всичко в живота си и прибързано да се впускате да отмъщавате или да обвинявате. Не е лошо да се научите да мерите приказките си, защото след време може да съжалявате, но ще бъде късно, за да коригирате отношенията си.

Квадратура Марс - Плутон

Да се заемем само с неща, за които сме дорасли и да не надскачаме възможностите си, дори и ако ни ласкаят и ни убеждават в нашето величие, само защото някой иска да ни използва.

3 февруари

Венера е в Козирог

Сега е идеалния период да осъзнаем красивото в живота, но не само в личния, в любовта и брака, а в професионалните ни отношения и кариерата, която градим или мечтаем да съградим.

4 февруари

Новолуние във Водолей

Време е да осъзнаем, че можем да сме различни и сега е мига да го стори без колебание. Да бъде добри, но мярка, да бъдем категорични в мнението си, но ако сме прави и сигурни във фактите, да обичаме всеотдайно, но ако отговарят на чувствата ни.

5 февруари

Съвпад Меркурий - Лилит

Трудно ще пренебрегнем факта, че сме омаловажавани и ще искаме да вървим напред и към но връх. Можем да го постигнем, въпреки препятствията.

Съвпад Марс - Лилит

Ако се борим за равенство в живота, без значение дали в личния или професионалния е в наша полза осъзнаването, че лесните успехи са в страни от пътя ни и че няма да ни е лесно, но ни очакват натоварени и напрегнати дни.

8 февруари

Секстил Меркурий - Марс

Доказали сте вашия професионализъм, ако не сте, днес е подходящият момент да го сторите, но не очаквайте веднага да ви припознаят като незаменими.

9 февруари

Съвпад Слънце - Лилит

За да бъдем възнаградени сме длъжни да се научим на толерантност. Ако съумеем да сме отговорни и да спазваме дадените обещания, успеха ще е с нас.

13 февруари

Съвпад Марс - Уран

Ще бъде изненадани от свободата, която успяваме да си извоюваме, защото тя ни позволява да взимаме решения, основани на нашата вола и с разума си.

14 февруари

Марс е в Телец

Забравете нетърпението и вашата прибързаност, защото те са най-големият ви враг при това положение на Марс. Няма как всичко да се случва на секундата. Ще бъдем възнаградени от сме спокойни и подаваме ръка за помощ, но ценим и подадената на нас самите.

18 февруари

Съвпад Венера - Сатурн

Вместо да се опитваме да изземем чуждата работа или нечий успех да стане наш, по-добре е да сме лоялни и да не навлизаме грубо в чуждото пространство, ако не сме поканени и желани.

Хирон е в Овен

Ще се наложи да минаваме през огъня, за да сме полезни на хората, които страдат или се нуждаят от нашата помощ. Ако го сторим отговорно, но ако ни е поискана помощта и им помогнем да застанат стабилно на краката си ще защитим и нашите интереси. Егоизмът нанася неочаквани вреди.

19 февруари

Пълнолуние в Дева

Животът ни да е подреден се случва от само себе си. Не бива да прекаляваме, когато виждаме, че успяваме с лекота, защото някой може да реши че властваме над неговите решения и право на свободна воля и да блокира пътя ни.

Съвпад Меркурий-Сатурн

Аспектът ни кани да помечтаем, чудесна възможност, само ако не беше постоянно проявяващата се реалност, но сякаш не в нашето, а в различно измерение.

23 февруари

Съвпад Венера - Плутон

Различните представи на поколенията, ако живеят под един покрив може да се окаже причина за проблеми. Ето защо младите е коректно да са толерантни към възрастните роднини, а възрастните не бива да налагат мнението си с агресия, защото и едните и другите може да се окажат изоставени и самотни само защото отказват да приемат своите различия.

26 февруари

Опозиция Венера - Северен Лунен възел

Аспектът изисква от нас да осъзнаем кармичните си задължения, да изчистим кармата, която сме създали с хората около нас, да я претворим ако не в положителна, то в неутрална. Да осъзнаем смисъла на Съдбовните обрати и изненадите, които ни носят полза, ако съумеем да я осъзнаем.

27 февруари

Квадратура Луна - Нептун

Живота ви ще бъде низ от неприятни моменти, ако допуснете винаги да сте  в услуга на някого, с което блокирате шанса да насочите усилията си в полза на самите себе си.

28 февруари

Тригон Луна - Хирон

Заради този аспект за пореден път интуицията и желанието за полезност към хората и обществото като цяло са особено изразени. Аспектът оказва влияние, макар и за кратко. Може да остави положителни следи и в по-лошите за носителите му времена. Подчертава заложбите и тласка към тяхната бърза изява.

{* *} {literal} {/literal}