1 февруари 2018 г.

Съвпад Слънце–Венера

Не се вживявайте в собствената си правота. Печелите си непримирими врагове! Влиянието на този аспект позволява да бъдете дипломатични при обсъждане на нови начинания. Говорете прямо, без да криете мнението си зад неясни фрази, защото вредата ще е само за вас. В днешния ден не пилейте времето си в развлечения, за да не пропуснете добрите възможности, които ви дарява Съдбата.

Опозиция Слънце–Лунен възел

Имате да чистите негативна карма, а днес е настъпил поредният подходящ момент да направите крачката. Създайте положителна или неутрална карма с хората, с които сте допуснали влошаване на отношенията си.
Опозиция Луна–Венера

Общуването е затруднено, а причината е, че ще търсите при запознанства и стари приятелства, определени качества в хората, които те може и да не притежават. Заради тяхната липса ще се цупите и ще ги отблъсквате.

3 февруари 2018 г.
Секстил Луна–Юпитер

Ако сте сред интелигентните и честни хора, успявате да достигнете върха на своята реализация. Всеки около вас има подкрепата ви, стъпите ли на стабилна основа.

Секстил Меркурий–Марс

Ако все още не сте доказали вашия професионализъм, днес е подходящият момент да го сторите, но не очаквайте веднага да ви припознаят като незаменими.

Квадратура Венера–Юпитер

Ако сте пропаднали в нищото и вече няма какво да губите, не се отчайвайте. Денят ще ви изненада с нова и неочаквана възможност. Не заставайте срещу Съдбата си. Във ваша полза е да не изневерявате на половинката си, ако сте сключили брак, в противен случай ще влачите последиците цял живот.

4 февруари 2018 г.
Тригон Луна–Меркурий

Амбициозните и надарените с интелект и творчески заложби хора успяват с лекота, ако са по-смели в изявите си. Не се притеснявайте от планираните пътувания.
Квадратура

Луна–Сатурн

Агресивни сте в интимните мигове. Искате да налагате правила в любовта, но ще ви споходят разочарования и дори неочаквани нещастни ситуации. Мислете, за да избегнете самотата в късните години от живота си заради един ден, в който сте правили онова, което е трябвало да избягвате. Ден живот съсипва!

Секстил Венера–Уран

Склонни сте на обрати, но в положителния смисъл на думата. Радвате се както на пътуванията и промените, така и на подкрепа на хората от своето обкръжение.

6 февруари 2018 г.
Съвпад Слънце–Лока Фортуна

Печелите парите си с чар и умение да омайвате хората, но сте готови да проявите и агресия, ако нещата не се случват както очаквате. Внимавайте, защото Лока Фортуна – звездата на материалното щастие, наказва бързо и болезнено заради негативната карма натрупана от алчност.

Секстил Луна–Сатурн

Разчитаме на хората около нас, а и те на нас. Гоним с търпение задачите си и помагаме на всеки потърсил подкрепата ни, но не бива да правим непоискано добро.

Секстил Венера–Уран

И днес сте склонни към резки промени в търсене на положителна промяна. Приятни са ви пътуванията и промените, радвате се на подкрепа на хората от своето обкръжение.

8 февруари 2018 г.
Куинконс Слънце–Плутон

Аспектът ви помага да се приемате такива, каквито сте. Този най-важен за вас ненаучен в предишни прераждания или от началото на този живот урок блокира шансовете ви за успехи и издигане в обществото. Приемете себе си такива, каквито сте, и ще намерите своето място и признанието от страна на околните.

Куинконс Меркурий–Нептун

Дори и когато ви питат, ви е трудно да обясните с думи как ви се иска да организирате живота си. Вечно сте недоволни от всичко и всеки, но нямате ясни представи и правила, за да ги наложите или да изисквате. Така самите вие позволявате на околните да ви мамят и да използват вашите възможности за собствена изгода, а вината е само ваша. Аспектът ви съветва: Помислете и начертайте проекта на вашия живот, дори и ако сте в напреднала възраст.

Тригон Юпитер–Хирон

Днес сте предпазливи и прозорливи. Не допускате фатални грешки заради необмисляне и прибързаност въпреки трудните ситуации. Пестеливостта е изявена. Усетът за печеливши инвестиции е засилен.

9 февруари 2018 г.
Меркурий във Водолей

Имате много идеи, но на този етап висят в нищото. Споделете ги с колеги, приятели и близки, но само дотам. Въпреки че можете да ги осъществите, ги обмислете в детайли, за да не се окажат напразно загубено време. Обогатете знанията си. Вредите си, като се инатите.

Съвпад Слънце–Меркурий

Време е да осъзнаете дали вървите в крак с времето. Притъпете егото си. Не прекалявайте с мечтите си да задоволите само вашите лични стремежи и интереси, за да не ви смачка обществото и да не се окажете извън средата си неразбрани, неудовлетворени и отхвърлени.

Тригон Слънце–Марс

Притежавате сила. Енергията, която имате, не трябва да остава неизразходвана, защото може да избликне в неочаквана ярост, насочена в грешна посока, да си създадете врагове, да стигнете до физическа разправа. По-добре избегнете защита с действия и опитайте с думи.

Съвпад Луна–Марс

Мнозина ще си внушат, че са единствени радетели за истината, която се чува само от тяхната уста. Готови са да отстояват мнението си с цената на всичко. Вярвате, че ако се впуснете първи в атака, ще победите и правдата ще тържествува. По-добре си наложете умереност и притъпете агресията.

11 февруари 2018 г.
Венера в Риби

Настъпил е моментът да откриете верния път към осъществяването на мечтите си. Към любовта, която ще изпълни сърцето ви. Не накърнявайте моралните си устои.

Опозиция Меркурий–Лунен възел

Думите, които изричате, са нож с две остриета и както могат да ви спечелят приятели, така имат силата да се превърнат в оръжие, което насочвате към хората, но те го отблъскват и то наранява вас. Внимавайте какво, кога и къде изричате и помнете – кармата се товари негативно за части от секундата. В днешния ден лесно си създавате врагове.

Квадратура Марс–Нептун

Дори детайлно планираните цели могат да претърпят промяна. Аспектът ни казва, че не бива да се вкопчваме в плановете си като в нещо необратимо, защото промените може да са в наша полза. Способни сме да отхвърлим много задачи, ако не се впечатляваме от действията на околните и от странични дразнители.

12 февруари 2018 г.
Секстил Юпитер–Плутон

Очаквате да бъдете оценени и не допускате друг да се кичи с вашата слава, защото е заграбил ваша идея и я е представил за своя. Не прощавате такова посегателство върху вашия интелектуален потенциал и шансове.

Тригон Сатурн–Лока Фортуна

Какво по-хубаво от факта, че Сатурн в Козирог, устремен към професионални и материални върхове, е в хармония с Лока Фортуна, даряваща материално щастие. Но ви напомням да го постигате по честен и коректен начин, да не вредите на околните, като изземате това, което им се полага, за да не се окажете бедни като църковни мишки, когато аспектът престане да действа. Ще множите спечеленото с труд, другото бързо ще загубите.

13 февруари 2018 г.
Куинконс Нептун–Северен Лунен възел

Бурята в кармичните ви отношения, ако сте се оказали в обкръжение на ваши кармични приятели и неприятели, може да утихне и да претворите кармата си с тях в неутрална, ако е изключено да стане положителна. За съжаление е възможно всепомитащата вълна на вашата или тяхна омраза да ви завлече заедно към дъното на вашите и техни натрупани негативи, дъно, от което трудно и бавно ще изплувате в зоната на Светлината.

Секстил Нептун–Лока Фортуна

И отново възможност, която може да се окаже полезна за вас или захвърляща ви към недоимъка, ако не печелите парите си с вашия труд и се уповавате на придобивки, постигнати чрез вреда за околните. Тук дори не говорим за карма, а за самоунищожение, ако не се възползвате от положителното, заложено ви от този аспект.

14 февруари 2018 г.
Секстил Луна–Марс

Заради този аспект вървите по пътя си като валяк и сте всепомитащи, пробивни, решителни и смели. Постигате целите си и знаете как да вземете от живота онова, което ви е необходимо. Не проявявайте агресия, когато се озовете пред бариера.

Опозиция Юпитер–Лока Фортуна

Запомнете правилото, наложено от този аспект: щастие, дори и материално, не се постига с агресия и насилие. Ако го постигнете по този начин, е временно и скоро ще сте сред страдалците, които ще молят Съдбата за милост.

15 февруари 2018 г.
Новолуние във Водолей

Наивността е засилена. Доверете се на вашата интуиция, когато избирате приятелите си и особено брачната си половинка, ако още не сте създали семейство. Познанствата в деня крият опасността за бъдещи проблеми.

Съвпад Слънце–Луна

Не бива да се вживявате в преродени гуру само защото сте си внушили, че сте дошли на този свят със Съдбовно наложена мисия, която съществува единствено във вашите фантазии. Трудностите в този ден ще са много, но не бива да се отказвате от поставените цели и текущи задачи. Не ги отлагайте.

Съвпад Слънце–Меркурий

Помислете дали вървите в крак с времето. Притъпете егото си. Не прекалявайте с егоистичните си мечти да задоволите само вашите лични стремежи и интереси, за да не се окажете извън средата си неразбрани, неудовлетворени и отхвърлени.

Съвпад Луна–Меркурий

Засилва се вашият интелект, интуиция и умение да общувате. Намирате начин да разберете хората около себе си и ситуацията, в която са попаднали. Жадни сте за знания и ще се обогатите с нови.

17 февруари 2018 г.
Квадратура Марс–Нептун

Дори детайлно планираните цели могат да претърпят промяна. Аспектът ни казва, че не бива да се вкопчваме в плановете си като в нещо необратимо, защото промените може да са в наша полза. Способни сме да отхвърлим много задачи, ако не се впечатляваме от действията на околните и от дразнители.

Съвпад Юпитер–Лилит

Аспектът е причина да преувеличавате ролята си в обществото и да пренебрегвате обикновения живот и хората без велики амбиции като вашите. Появява се стремеж към налагане на собствените знания, без значение от стойността и полезността им, дори и да ви излагат, ако не са верни или са купени от хора, които си внушават, че са всезнаещи, но всъщност са тълкуватели на грешни твърдения.

18 февруари 2018 г.
Куинконс Слънце–Луна

Бъдете по-гъвкави и в емоциите, и в колегиалните взаимоотношения на работното си място. В противен случай сами си творите конфлик¬тите и провалите и никой няма да ви е виновен. Нагърбвате се с много задължения. В желанието си да блеснете ще направите тялото си неспособно да ви се подчинява.
Куинконс Луна–Меркурий

Влиянието на Луната и на аспекта е причина настроенията ви да са променливи, което оказва пагубно влияние върху отношенията ви с околните. Никак не сте мълчаливи, особено когато ви обхване желание да си кажете и това, което не трябва. Вредите от необмислените ви приказки могат да са много сериозни.

19 февруари 2018 г.
Слънце в Риби

Сетивността се увеличава, а родените в Риби ще проявяват свръхчувствителност и нетърпимост към отправената им критика. Не прекалявайте с добротворството, дори и с лишения само и само да сте полезни, за да не си спечелите врагове заради дареното непоискано добро.

Квадратура Венера–Марс

Препятствията са преодолими. Не се отчайвайте, за да не провалите плановете си. Не се отклонявайте от избрания път. Склонни сте сами да създавате проблеми в живота си, обсебени от съмнения във верността на хората. Склонни сте към агресия.

20 февруари 2018 г.
Куинконс Луна–Венера

Трудно ви е сами да оцените себе си и търсите признание в лицето на някой друг. Погалят ли егото ви, сте готови на всичко без мярка. После идват разочарованията. Търсете други начини за доказване на собствените си таланти.

Съвпад Сатурн–Лилит

Имате възможност да направите крачка към материална стабилизация. Заради този съвпад не е изключено у вас да се събуди желание да изявите тъмната страна от характера си във ваша полза, но в нечия вреда.

21 февруари 2018 г.
Съвпад Венера–Нептун в Риби

Необичайно силен е стремежът ви към намирането на голямата, истинска любов, затова трябва да се научите да гледате реално на живота, а не от висотата на разперените криле на своята фантазия, за да се предпазите от грешки. Не проявявайте лекомислие, което ви вреди. Не се отказвайте да постигнете нов професионален връх, но вече сте на границата на вашите възможности. Спрете и съберете сили и знания.

Тригон Луна–Лилит

Хармонията между вашата Светла и Тъмна страна е факт, но все пак е добре в действията ви заради влиянието на аспекта да властва Светликът на Луната, а не тъмнината на нейната сянка, на негативните ви черти.

22 февруари 2018 г.
Голям парад Слънце–Меркурий–Венера–Нептун–Хирон в Риби

Влиянието на тези пет планети в Риби е комплексно, обвързано предимно с емоциите, с невъзможност по-лабилните психически хора да ги владеят до степен да посегнат на живота си или пък да решат да направят неочакван обрат и да тръгнат в нова посока.

23 февруари 2018 г.
Съвпад Меркурий–Венера

Самоуверени сте, но и готови да помогнете. Днес търсите удобствата и не сте склонни да се натоварвате с каквото и да било. Ако сте сбъркали професионалното си поприще, сега е моментът да си изясните как и с какво да го промените.

Съвпад Меркурий–Нептун

Губите доверието на околните, докато се опитвате да постигнете целите си, като им внушавате ваши несъществуващи качества или знания. Не се противопоставяйте на хора, от които зависите. Не ги поставяйте в неловка ситуация, ако от тях зависи вашата работа.

24 февруари 2018 г.
Лилит в Козирог

Засилени са кариеризмът и индивидуализмът ви, особено ако имате това положение на Лилит във вашия рожден хороскоп, а неподчинението ви и стремежът към власт на всяка цена работят във ваша вреда.

Сатурн в Козирог

Сатурн, който властва на своя трон в Козирог, засилва ината ви, вашата амбиция, както и готовността на всяка цена да постигнете върха в своя живот. Тази целеустременост води до изолация от околния свят и ви пречи да напредвате бързо по пътя към целта.

25 февруари 2018 г.
Квадратура Меркурий в Риби – Марс в Стрелец

Забравете прибързаните думи и критика, изцяло във ваша вреда. Наложете си такт, търпение, толерантност към чуждите грешки и умение да премълчавате.

Квадратура Венера в Риби – Марс в Стрелец

Въпреки че притежавате мощна интуиция, сте склонни сами да си създавате проблеми в живота, обсебени от съмнения във верността не само на партньорите си, а и на хората, с които общувате. Ревнувате без причина. Постигнете целите си, както ви орисва аспектът, а щастието е на прага ви.

26 февруари 2018 г.
Лилит в Козирог

Засилени са кариеризмът и индивидуализмът ви, особено ако имате това положение на Лилит във вашия рожден хороскоп, а неподчинението ви и стремежът към власт, без значение как ще бъде постигната, ви вредят.

27 февруари 2018 г.
Съвпад Луна-Северен Лунен възел в Лъв

Горди и готови на всичко, за да блестите, не забравяйте, че този съвпад може да ви издигне до висотата на вашите мечти, но и да изгорите от изпепеляващото слънце, до което без страх се доближавате, за да видят всички, че сте неотразими, уникални и най-вече недостижими.

28 февруари 2018 г.
Съвпад Венера–Хирон

Развива усета към красивото дори и при хора, лишени от него. Повлиява чувствата в две крайности – на безгранична чувствителност, състрадание, потапяне в емоциите на околните, но и на силна агресия, задоволяваща първичните инстинкти.

{* *} {literal} {/literal}