вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Интересни планетарни аспекти за февруари 2018 година

планети, астрономия
Снимка: pixabay

1 февруари 2018 г.

Съвпад Слънце–Венера

Не се вживявайте в собствената си правота. Печелите си непримирими врагове! Влиянието на този аспект позволява да бъдете дипломатични при обсъждане на нови начинания. Говорете прямо, без да криете мнението си зад неясни фрази, защото вредата ще е само за вас. В днешния ден не пилейте времето си в развлечения, за да не пропуснете добрите възможности, които ви дарява Съдбата.

Опозиция Слънце–Лунен възел

Имате да чистите негативна карма, а днес е настъпил поредният подходящ момент да направите крачката. Създайте положителна или неутрална карма с хората, с които сте допуснали влошаване на отношенията си.
Опозиция Луна–Венера

Общуването е затруднено, а причината е, че ще търсите при запознанства и стари приятелства, определени качества в хората, които те може и да не притежават. Заради тяхната липса ще се цупите и ще ги отблъсквате.

3 февруари 2018 г.
Секстил Луна–Юпитер

Ако сте сред интелигентните и честни хора, успявате да достигнете върха на своята реализация. Всеки около вас има подкрепата ви, стъпите ли на стабилна основа.

Секстил Меркурий–Марс

Ако все още не сте доказали вашия професионализъм, днес е подходящият момент да го сторите, но не очаквайте веднага да ви припознаят като незаменими.

Квадратура Венера–Юпитер

Ако сте пропаднали в нищото и вече няма какво да губите, не се отчайвайте. Денят ще ви изненада с нова и неочаквана възможност. Не заставайте срещу Съдбата си. Във ваша полза е да не изневерявате на половинката си, ако сте сключили брак, в противен случай ще влачите последиците цял живот.

4 февруари 2018 г.
Тригон Луна–Меркурий

Амбициозните и надарените с интелект и творчески заложби хора успяват с лекота, ако са по-смели в изявите си. Не се притеснявайте от планираните пътувания.
Квадратура

Луна–Сатурн

Агресивни сте в интимните мигове. Искате да налагате правила в любовта, но ще ви споходят разочарования и дори неочаквани нещастни ситуации. Мислете, за да избегнете самотата в късните години от живота си заради един ден, в който сте правили онова, което е трябвало да избягвате. Ден живот съсипва!

Секстил Венера–Уран

Склонни сте на обрати, но в положителния смисъл на думата. Радвате се както на пътуванията и промените, така и на подкрепа на хората от своето обкръжение.

6 февруари 2018 г.
Съвпад Слънце–Лока Фортуна

Печелите парите си с чар и умение да омайвате хората, но сте готови да проявите и агресия, ако нещата не се случват както очаквате. Внимавайте, защото Лока Фортуна – звездата на материалното щастие, наказва бързо и болезнено заради негативната карма натрупана от алчност.

Секстил Луна–Сатурн

Разчитаме на хората около нас, а и те на нас. Гоним с търпение задачите си и помагаме на всеки потърсил подкрепата ни, но не бива да правим непоискано добро.

Секстил Венера–Уран

И днес сте склонни към резки промени в търсене на положителна промяна. Приятни са ви пътуванията и промените, радвате се на подкрепа на хората от своето обкръжение.

8 февруари 2018 г.
Куинконс Слънце–Плутон

Аспектът ви помага да се приемате такива, каквито сте. Този най-важен за вас ненаучен в предишни прераждания или от началото на този живот урок блокира шансовете ви за успехи и издигане в обществото. Приемете себе си такива, каквито сте, и ще намерите своето място и признанието от страна на околните.

Куинконс Меркурий–Нептун

Дори и когато ви питат, ви е трудно да обясните с думи как ви се иска да организирате живота си. Вечно сте недоволни от всичко и всеки, но нямате ясни представи и правила, за да ги наложите или да изисквате. Така самите вие позволявате на околните да ви мамят и да използват вашите възможности за собствена изгода, а вината е само ваша. Аспектът ви съветва: Помислете и начертайте проекта на вашия живот, дори и ако сте в напреднала възраст.

Тригон Юпитер–Хирон

Днес сте предпазливи и прозорливи. Не допускате фатални грешки заради необмисляне и прибързаност въпреки трудните ситуации. Пестеливостта е изявена. Усетът за печеливши инвестиции е засилен.

9 февруари 2018 г.
Меркурий във Водолей

Имате много идеи, но на този етап висят в нищото. Споделете ги с колеги, приятели и близки, но само дотам. Въпреки че можете да ги осъществите, ги обмислете в детайли, за да не се окажат напразно загубено време. Обогатете знанията си. Вредите си, като се инатите.

Съвпад Слънце–Меркурий

Време е да осъзнаете дали вървите в крак с времето. Притъпете егото си. Не прекалявайте с мечтите си да задоволите само вашите лични стремежи и интереси, за да не ви смачка обществото и да не се окажете извън средата си неразбрани, неудовлетворени и отхвърлени.

Тригон Слънце–Марс

Притежавате сила. Енергията, която имате, не трябва да остава неизразходвана, защото може да избликне в неочаквана ярост, насочена в грешна посока, да си създадете врагове, да стигнете до физическа разправа. По-добре избегнете защита с действия и опитайте с думи.

Съвпад Луна–Марс

Мнозина ще си внушат, че са единствени радетели за истината, която се чува само от тяхната уста. Готови са да отстояват мнението си с цената на всичко. Вярвате, че ако се впуснете първи в атака, ще победите и правдата ще тържествува. По-добре си наложете умереност и притъпете агресията.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения