Кметът на София Йорданка Фандъкова е в лична година на стабилизация и хармония в отношенията, когато е за предпочитане да внимава и с начинанията.

Снимка: Ладислав Цветков

През февруари е в месец на материална стабилизация и кармична разплата, която може да е както в личен план, така и свързана с хора от нейното делово обкръжение. В нейна полза е да приключи отношенията си със служители в общината, които са предавали доверието й, но са останали на работа, защото е била съпричастна към техните проблеми, въпреки че им е направила непоискано добро. Ако не го стори, те ще започнат умишлено да й вредят.

Вицепремиерът Румяна Бъчварова е в лична година на стабилизация и хармония в отношенията.

Снимка: Ладислав Цветков

Февруари я орисва на кармична разплата, но и на материална стабилизация. Не бива да дава заеми, защото трудно ще си върне парите. За нея през целия месец е от огромно значение да направи проверка за лоялността на своите подчинени и да отстрани безкомпромисно тези от тях, които през последните месеци са саботирали работата на МВР. Така ще спечели доверието на останалите служители на всички нива в министерството, а и на своите избиратели, които очакват от нея активност.

Председателят на парламента Цецка Цачева е в лична година на ново начало и успешни начинания.

През февруари, от една страна, има възможност да смени средата си или да я обогати със стойностни хора, с които да си бъдат взаимно полезни. От друга страна, е в нейна полза да внимава кого допуска до себе си, да не споделя информация, свързана с поверения й пост, за да не се окаже, че с тази информация някой вреди на България, но и на нейния авторитет. Да не допуска около себе си ласкатели, които са й симпатични, но се домогват до нея, за да постигнат свои цели.

Лидерът на БСП Михаил Миков е в личната година на нова среда, запознанства, срещи и разговори.

Снимка: Ладислав Цветков

Февруари за него е месец на глобална промяна. От неговите действия и желанието му да предприеме важни, решителни действия за стабилизиране на БСП и на неговата собствена позиция, зависи дали промените ще бъдат положителни. В негова власт е да не допуска грешките на изминалата година, но дали ще се възползва от възможността да ги осъзнае и поправи, ще покаже времето, в което Съдбата му е негов съдник и чертае неговото, за съжаление, невъзходящо бъдеще.

Вицепремиерът Томислав Дончев е в лична година на трудности, породени от странични фактори.

Снимка: btvnovinite.bg

Февруари е месец, който му позволява да постигне стабилност в личен и делови план, да създаде хармония с околните и ако има намерение, може да помисли за сключване на брак със своята половинка. При изпълнение на задълженията му като вицепремиер е в негова полза да не планира начинания, ако не са задължителни, да не предприема неочаквани обрати, да обмисля много внимателно действията си. Умереност във всичко му носи полза.

Партия ДПС е основана преди 26 години в ден на кармична разплата, който изисква от членовете и лидерите на партията да чистят кармата си с България и народа и съгласно общата вибрация да постигнат стабилност и хармония в отношенията не само със своите избиратели, а и с държавата. Всяко противопоставяне във вреда на България от страна на ДПС в един момент задължително получава своето заслужено възмездие.

В момента партията е в лична година на глобални промени, които може да са положителни, ако бъдат анализирани през февруари грешките и направени изводите какво предизвика трудностите както и неочакваните, но предопределени промени в края на предходната година.

Премиерът Бойко Борисов е в лична година на емоции, изискваща да завърши всички изостанали задачи от изминалите девет години.

Снимка: Ладислав Цветков

През февруари Съдбата му налага подчинение. Не бива да е прибързан и настъпателен, освен ако някой от обкръжението му не е допуснал грешка във вреда на държавата и той е длъжен да критикува, дори и публично, за да се справи със случилото се. Ако е умерен в думите си и не показва раздразнение заради нечии неадекватни действия, а реагира с разума си, вместо с емоцията, спокойното управление му е гарантирано. Да не се поддава на умишлени провокации, които, известни или неизвестни за обществото, ще са ежедневие.

Президентът Росен Плевнелиев е в личната си година на емоции, приключване на отношения и задължения, делови и лични.

Снимка: Ладислав Цветков

Заради факта, че трудно може да бъде умерен в думите и действията си, този месец няма да е лек за него. Февруари ще го изненада с изискване да премълчава, ако се налага да има публични изяви. Ще му налага неговите думи да са строго премерени, без неочаквани и импулсивни импровизации, които за пореден път работят във вреда на неговия авторитет, доколкото му е останал, но и във вреда на България. Не е в негова полза да печели негативи и врагове сред хората в оставащите му броени месеци до края на мандата.

{* *} {literal} {/literal}