Хороскоп на България за 2018 година

2018 година е подвластна на Луната с вибрация 2
България в ЕС
Снимка: iStock

След девет години отново попадаме във властта на Луната. Нощният ни Светлик формира нашия характер, емоциите ни, помага ни да творим, но и ни наказва, когато сме пасивни и отказваме да се пригодим към обществото и средата, в която сме се родили и се развиваме. През 2018 година ще сме подвластни на нашите спомени – от детството и до настоящето. Добри или лоши, те са оставили ярка следа в живота ни и са ни наложили правила, които ще улеснят битието ни, ако ги спазваме, или ще вгорчат дните ни, ако им се противопоставяме, не ценим авторитетите и пренебрегваме компромиса, дори когато ни е от полза. От проблемите и кризите – лични, професионални, душевни, ще се излиза бавно, до степен на отчаяние за слабите по характер хора. Влиянието на Луната през 2018 година засилва неимоверно желанието ни да общуваме, дори да сменим изцяло средата си. Най-облагодетелствани по пътя към успеха през тази година са родените в Рак и всички, които имат Луна или асцедент в този зодиакален знак, управляван от Луната.

Хората, родени под влияние на вибрация 2, 11, 20, 29, във всеки от дванадесетте зодиакални знака, са подпомогнати от фазите на Луната, която им позволява с лекота да градят възходяща професионална кариера, ако спазят само две изисквания. Първото е при нарастваща Луна да надмогнат своята колебливост, защото се засилва тяхната интуиция,  умение да творят и да гонят нови върхове. Второто е при намаляваща Луна да си наложат умереност и търпение, да не са прекалено дейни, за да избегнат преумората, депресията и проблемите със здравето.

Годината на Луната ще възстанови на подсъзнателно ниво спомените за натрупани знания в нашите минали прераждания, чрез които ще изявим свои неподозирани дори и от нас качества.

По-емоционалните и чувствителни представители на зодиака ще бъдат изпълнени с прекомерно състрадание към изпадналите в беда, към болните и социално слабите, но в годината на Луната не бива да правят непоискано добро само защото слушат гласа на сърцето си, за да не си спечелят врагове сред хората, на които са се раздавали безрезервно.

Коментари (1)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения