вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Децата, родени през септември 2017 година

Бебе
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos

1.09.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Девата и на управителя на деня Венера. Ще бъде инатливо и целеустремено. Съдбовният му път изисква да не прави непоискано добро и да не надскача възможностите си.

2.09.2017
Детето, родени в този ден, е подвластно на Девата и на управителя на деня Сатурн. Ще бъде умерено и тактично, но в същото време готово да подрежда живота на хората около себе си, понякога с агресия. Съдбовният му  път е причината да се стреми да общува, но и да привлича неподходящи приятели и партньори.

3.09.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде общително, ще говори добре и ще обича да го слушат. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите в живота само без странична помощ.

4.09.2017    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Луната. Денят му на раждане, ако само го избрало, е носител на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Чрез тяхното преодоляване ще изчисти кармата си от грешките, които е допускало в миналите си прераждания. Съдбовният му път изисква да изживее голяма част от живота си извън своята родина. Денят не е добър избор за раждане със секцио или предизвикано раждане.

5.09.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Девата и на управителя на деня Марс. Ще бъде подредено, добър партньор в личен и професионален план, но и любвеобвилно и чаровно. Ще се стреми към перфекционизъм в работата си.  Ще бъде и променливо и устремено да пътува. Съдбовният му път изисква да гради стабилност в личен и професионален план и да създаде хармония в живота си.
 
6.09.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Меркурий, който е управител и на зодиакалния знак. Вибрацията в деня му на раждане е носител на стремеж към стабилност в личния и професионалния живот и хармония в отношенията. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

7.09.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Юпитер.  Ще бъде устремено към духовно и интелектуално израстване и ще умее да говори добро. На моменти ще е лъчезарно, в други ще е затворено в себе си. Съдбовният му път изисква с труда си да гради материалната си стабилност.

8.09.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Венера. Вибрацията в деня на раждане го орисва на кармична разплата и трудности в живота, ако се роди само в този ден, а Луната го превръща в меланхолично и готово да помага на хората. Ще е със силно изявена материална същност. Съдбовният му път е носител на емоции и чувствителност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9.09.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Сатурн. Понеже вибрацията в деня му на раждане е управлявана от Марс то ще бъде изключително упорито, на моменти агресивно, ако види, че не успява да постигне целите си и да наложи мнението си. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

10.09.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде импулсивно, общително, инатливо и ще успява да налага мнението и идеите си с лекота. Ще се стреми винаги към върха. Второто място няма да му харесва. Съдбовният му път изисква да е умерено и да не надскача възможностите си.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения