вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Децата, родени през октомври 2017 година

бебе, лекар
Снимка: iStock

1.10.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Слънцето. Денят му на раждане е носител на целеустременост и желание да гони винаги върха. Съдбовният му път изисква да общува, да сменя средата си, но е добре да се научи какви хора не бива да допуска до себе си.

2.10.2017    
Детето, родено в този ден е подвластно на Везни и на управителя на деня Луната. Заради деня си на раждане ще бъде неуверено, колебливо при взимане на решения. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите без странична помощ.

3.10.2017
Детето, родено в този ден е подвластно на Везни и на управителя на деня Марс. Заради тази комбинация то ще бъде общително и често ще сменя средата си, ще бъде чаровно и готово да помогне. Съдбовният му пък изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

4.10.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и да управителя на деня Меркурий. Ако само си е избрало да се роди в този ден, е орисано на кармична разплата, за да изчисти кармата си от грешки, които е натрупало в миналите си прераждания. Съдбовният му път изисква да се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5.10.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Юпитер. Детето ще бъде променливо и устремено да опознава света, ще бъде изключено човеколюбиво, което може да му донесе несгоди, заради желанието да се жертва в полза на страдащите. Съдбовният му път изисква да анализира живота си, когато стане самостоятелно и да гради професионална кариера.

6.10.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Венера, която е управител и на знака. Ще бъде устремено към стабилност не само заради влиянието на неговия зодиакален знак, а и заради вибрацията в деня му на раждане. Съдбовният му път го орисва да гради положителна карма и материална стабилност.

7.10.2017
Детето, роден в този ден, е повлияно от Везни и от управителя на деня Сатурн, чието влияние може да спира бъдещото му развитие, защото ще го подтиква към дълъг размисъл преди да вземе едно или друго решение. От една страна ще се стреми към равновесие, а от друга -ще налага агресивно идеите си, особено ако реши да гради професионална кариера, но задължително в интелектуалната сфера. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и прекалената си чувствителност, за да избегне неуспехите, които ще са плод на неговата прибързаност.

8.10.2017
Детето, родено в този ден, е повлияно от знака Везни и управителя на деня Слънцето. От една страна, ако само си е избрало този ден е орисано на кармична разплата и трудности в живота си. От друга ще говори омайно и ще има винаги хора на които може да разчита. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си. Денят не е добър избор за секцио или за предизвикано раждане.

9.10.2017    
Детето, родено в този ден, повлияно от Везни и от управителя на деня на деня Луната. Ще бъде устремено да въвежда ред в хаоса, с думи и с юмруци, ако се налага. Ще говори омайно, но заради вибрацията в деня на раждане ще бъде амбициозно и целеустремено и готово с агресия да налага волята си. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да не надскача възможностите си.

10.10.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Марс. Ще бъде амбициозно и целеустремено, но и много инатливо, което ще му вреди при постигане на житейски цели. Съдбовният му път изисква да общува, но е добре да внимава кого допуска до себе си.

11.10.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Меркурий. Денят му раждане изисква да е уверено и да крачи по отредения му път, без да се отклонява от него заради нечии искания или желания. Съдбовният му път изисква да преодолява трудностите без странична помощ.

12.10.2017
Детето, родено в този ден, е повлияно от Везни и от управителя на деня Юпитер, който е причината да не се съобразява със съдбовните си изисквания и да застава срещу себе си. Ще бъде човеколюбиво, добронамерено и готово да помогне. Ще бъде слънчево създание, което ще грабва с чара си. Общителността му може да е причина да привлича неподходящи хора към себе си. Съдбовният му път изисква да живее през по-голямата част от живота си извън България.

13.10.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Венера, която е управител и на знака. Ако само си е избрало този ден е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Чрез тяхното преодоляване чисти кармата си от грешките, които е допускало в миналите си прераждания. Съдбовният му път изисква да се стреми и да постигне стабилност в професионалния и личния си живот и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

14.10.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Сатурн, който го принуждава да обмисля добре и по-бавно действията и решенията си. От една страна ще е любопитно и постоянно ще търси компанията на някого, защото не търпи самотата. От друга ще се стреми към промени и пътувания, а мнението си ще налага с агресия и безапелационно. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

15.10.2017
Детето, родено в този ден, е подвластно на Везни и на управителя на деня Слънцето. Ще бъде устремено към стабилност, но с изискването да постига целите си по честен начин. Съдбовният му път изисква да гради с труда си своята материална стабилност.  

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения