Децата, родени през юли 2018 година

бебе, новородено, дете
Снимка: pixabay

1 ЮЛИ 2018 – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня, Слънцето. Ще бъде целеустремено и амбициозно, заради зодиакалния знак и вибрацията в деня на раждане. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

2 ЮЛИ 2018 – ПОНЕДЕЛНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Луната. Денят му на раждане е причината да е нестабилно и да взима трудно решения, а ако са неправилни ще избликва в гневни реакции.  Съдбовният му път изисква да не надскача възможностите си и да не изпреварва времето.

3 ЮЛИ 2018 – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя деня - Марс. Ще бъде слънчево същество, което обича целия свят, въпреки консерватизма на Рака и привързаността му към неговия дом. Съдбовният му път изисква да общува, често да сменя средата си докато намери своята, но е добре да го научите да преценява какви хора допуска до себе си.

4 ЮЛИ 2018 – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Меркурий. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път е причина за трудности в живота, които ще го спират в устрема му, за да се оглежда дали не се отклонило в правилната посока. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5 ЮЛИ 2018– ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Юпитер, като планетата го зарежда с агресия до степен на физическата и проява. Денят му на раждане е причината да пътува и да предприема промени. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън своята родина.

6 ЮЛИ 2018– ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Венера, която ще го превърна в общително и жертвоготовно. Ще бъде обсебващо в желанието си да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Съдбовният му път е причината да се стреми към стабилност и хармония в отношенията.

7 ЮЛИ 2018– СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на управителя на деня Сатурн, който го спира в неговия устрем и му пречи да взима прибързани решение. Денят му на раждане, изискващ да върви по пътя на духовното си и интелектуално израстване, ще бъде в противоречие с дръзновената и войнстваща планета, която на моменти ще е причина да налага с агресия идеите си. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера, да е компромисно, но не в своя вреда.

8 ЮЛИ 2018– НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден,  е подвластно на Рак и на управителя на деня Слънцето, което изисква от него да е любвеобвилно и човечно, да раздава помощта си. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата и на трудности в живота, като засилва и материалните му амбиции и стремежи. Съдбовният му път изисква да да гради с труда си своята финансова стабилност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9 ЮЛИ 2018 – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на планетата управител на деня Луната и на знака Рак затова ще е меланхолично и на моменти затворено в себе си. Денят му на раждане е причината да е инатливо, амбициозно и целеустремено, да се доказва непрекъснато, но и с агресия да налага вижданията и идеите си. Съдбовният му път изисква да овладява емоцията и прекалената си чувствителност.

10 ЮЛИ 2018 – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Рак и на Марс, който ще е причината да е импулсивно и на моменти агресивно. Денят му на раждане го орисва да е целеустремено и амбициозно, но и много инатливо. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения