вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Децата, родени през януари 2019 година

бебе, новородено
Снимка: pixabay

1 ЯНУАРИ  2019– ВТОРНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и управителя на деня Марс. Детето родено в първия ден на годината ще е готово на всичко, за да преуспява в живота, но от друга ще е готово да проявява агресия към всеки, който блокира пътя му.  Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

2 ЯНУАРИ 2019 – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е повлияно от Козирог и от управителя на деня Меркурий. От една страна то ще е колебливо и неуверено, но от друга ще е готово да помага на хората.Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията, но не и да се опитва да подрежда живота на околните.

3 ЯНУАРИ 2019 – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Юпитер. Общителността му ще е причина често да сменя средата си, но е добре да го научите как да разпознава хората, които не бива да допуска в живота си. Съдбовният му път го подтиква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера. Може да прави компромиси, но не в своя вреда.

4 ЯНУАРИ 2019 – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден е подвластно на Козирог и на управителя на деня Венера. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5 ЯНУАРИ 2019 – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Сатурн, който ще му помага да преценява правилно хората, които допуска до себе си. Ще е устремено към промени и пътувания, които ще го обогатяват и ще му помагат в професионалната реализация. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност и да приема градивната критика.

6 ЯНУАРИ 2019 – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден е подвластно на Козирог и на управителя на деня Слънцето. Въпреки, че ще е устремено към стабилност, ще е готово да я постига с агресия в думите.  Съдбовният му път изисква да обмисля добре решенията си.

7 ЯНУАРИ 2019 – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Луната. Денят му на раждане го орисва да гради кариера в интелектуалната сфера или в областта на изкуството. Съдбовният му изисква да помага на хората, но не бива да прави непоискано добро.

8 ЯНУАРИ 2019– ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и управителя на деня Марс. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път  е причина да общува, но и да привлича неподходящи приятели и партньори. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9 ЯНУАРИ 2019– СРЯДА
Детето, родено в този ден, е повлияно от Козирог и от управителя на деня Меркурий. Ще бъде емоционално, амбициозно и инатливо и често ще застава срещу самото себе си, заради вибрацията в дена си на раждане. Съдбовният му път изисква да преодолява допълнителни трудности, породени от странични фактори.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения