1 ЯНУАРИ  2019– ВТОРНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и управителя на деня Марс. Детето родено в първия ден на годината ще е готово на всичко, за да преуспява в живота, но от друга ще е готово да проявява агресия към всеки, който блокира пътя му.  Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

2 ЯНУАРИ 2019 – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е повлияно от Козирог и от управителя на деня Меркурий. От една страна то ще е колебливо и неуверено, но от друга ще е готово да помага на хората.Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията, но не и да се опитва да подрежда живота на околните.

3 ЯНУАРИ 2019 – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Юпитер. Общителността му ще е причина често да сменя средата си, но е добре да го научите как да разпознава хората, които не бива да допуска в живота си. Съдбовният му път го подтиква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера. Може да прави компромиси, но не в своя вреда.

4 ЯНУАРИ 2019 – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден е подвластно на Козирог и на управителя на деня Венера. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата, която е причина за трудностите в живота му. Съдбовният му път изисква да гради с труда си материалната си стабилност. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5 ЯНУАРИ 2019 – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Сатурн, който ще му помага да преценява правилно хората, които допуска до себе си. Ще е устремено към промени и пътувания, които ще го обогатяват и ще му помагат в професионалната реализация. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите и прекалената си чувствителност и да приема градивната критика.

6 ЯНУАРИ 2019 – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден е подвластно на Козирог и на управителя на деня Слънцето. Въпреки, че ще е устремено към стабилност, ще е готово да я постига с агресия в думите.  Съдбовният му път изисква да обмисля добре решенията си.

7 ЯНУАРИ 2019 – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Луната. Денят му на раждане го орисва да гради кариера в интелектуалната сфера или в областта на изкуството. Съдбовният му изисква да помага на хората, но не бива да прави непоискано добро.

8 ЯНУАРИ 2019– ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и управителя на деня Марс. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път  е причина да общува, но и да привлича неподходящи приятели и партньори. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9 ЯНУАРИ 2019– СРЯДА
Детето, родено в този ден, е повлияно от Козирог и от управителя на деня Меркурий. Ще бъде емоционално, амбициозно и инатливо и често ще застава срещу самото себе си, заради вибрацията в дена си на раждане. Съдбовният му път изисква да преодолява допълнителни трудности, породени от странични фактори.

10 ЯНУАРИ 2019 – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Юпитер. От една страна ще е готово на всичко, за да преуспява в живота, но от друга ще е готово да проявява агресия към всеки, който блокира пътя му. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

11 ЯНУАРИ 2019 – ПЕТЪК
Детето, родено в този, е повлияно от Козирог и от управителя на деня Венера. Ще бъде неуверено докато тръгне по своя самостоятелен път, а след това не бива да се отклонява от него заради нечии желания, съвети или капризи. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност и хармония в живота и отношенията.

12 ЯНУАРИ 2019 – СЪБОТА
Детето, родено в този ден,  е подвластно на Козирог и на управителя на деня Сатурн, който ще го спира в устрема му да преследва целите си, а също така ще го принуждава да размисля добре преди да действа. Ще бъде готово на всичко, за да постигне целите си дори и за сметка на околните, ще е и общително и често ще сменя средата си. Съдбовен път, да гради кариера в интектеуалната сфера и да е компромисно, но не в своя вреда.

13 ЯНУАРИ 2019 – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Слънцето. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и трудности, които ще преодолява през целия си живот на моменти с прибързаност и усложняване на добрите възможности, дарени от числото 13 заради подбиране на неподходяща среда. Съдбовният му път налага с труда си да си осигури финансова независимост. Денят не е добър избор за раждане със секцио или предизвикано раждане.

14 ЯНУАРИ 2019 – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Луната. Ще бъде общително и устремено към пътувания и промени, ще обикаля Света при всяка възможност и най вече ако намери подходящото за целта професионално поприще. Съдбовният му път изисква да овладява емоциите си и да приема градивната критика.

15 ЯНУАРИ 2019 – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Марс. Както ще бъде устремено към стабилност дори и постигната чрез агресия, така е длъжно да спази изискването на Съдбата - да гони целите си и да ги постига по честен начин, а не с цената на нечий провал, защото веднага ще търпи Съдбовно наказание. Съдбовният му път изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

16 ЯНУАРИ 2019 – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Меркурий. Вибрацията в деня му на раждане е носител на кармично наказание, заради липса на изява в предишни прераждания. В този живот ще се наложи да се примирява често с второто място, за да не търпи провали. Да се развива и да гради кариера в интелектуалната сфера. Съдбовният му път изисква да не е прибързано, но най-вече да не надскача възможностите си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

17 ЯНУАРИ 2019 – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и е във властта на влиянието и на управителя на деня Юпитер. Ако само си е избрало този ден на раждане, той е носител на кармична разплата и трудности в живота му, но и на материални амбиции. Съдбовният му път е причината често да сменя средата си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

18 ЯНУАРИ 2019 – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Венера. Вибрацията в деня му на раждане е носител на кармично наказание заради проявен егоизъм в предишно прераждане, който сега ще се проявява по отношение чувствата на околните. Съдбовният му път изисква да преодолява трудности, но без странична помощ. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

19 ЯНУАРИ 2019 – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог и на управителя на деня Сатурн, който ще му помогне да обмисля добре действията си и да не бърза при взимане на решения. Ще бъде и целеустремено, винаги с амбицията да е на върха и да бъде хвалено, за да грее в светлините на прожекторите. Инатът му е в негова вреда. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

20 ЯНУАРИ 2019 – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Козирог, ако се роди до 11.01 ч и на Водолей, ако се роди след този час, и на управителя на деня Слънцето. Колебливо и неуверено, до мига, в който ще изживее своето мощно пробуждане и ще осъзнае мястото си в този живот. Съдбовният му път изисква от него да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията.

21 ЯНУАРИ 2019 – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден е подвластно на Водолей и на управителя на деня Луната. Заради вибрацията в деня му на раждане ще е общително, търсещо приятели, но често ще е склонно да забравя подадената му за помощ ръка, което ще му печели неприятели. Съдбовният му път изисква да обогатява знанията си, да развива своето духовно начало, да прави компромиси, ако не са в негова вреда.

22 ЯНУАРИ 2019 – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Марс, който ще засилва агресията и желанието му да е винаги на върха. Денят му на раждане, ако си го е избрало само, го орисва на кармична разплата, на трудности и на изискване да развива предпазливост и прозорливост през целия си живот, за да се справя само с дебнещите го опасности. Съдбовният му път изиска да постигне материална стабилност с цената на своя труд, а не на чужд гръб. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

23 ЯНУАРИ 2019 – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Меркурий. Денят му на раждане е носител на кармична отплата, но то ще се радва на закрилата на Съдбата само ако не търси причината за неуспехите в околните, а се вглежда в себе си. Съдбовният му път изисква да овладява емоцията си и да приема градивната критика.

24 ЯНУАРИ 2019 – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Юпитер, който го зарежда с агресия при постигане на целите. Родено е под влияние на вибрация на кармична отплата и ще се радва на закрилата на Съдбата, ако не превръща парите в своя основна житейска цел. Съдбовният му път изисква да не е прибързано.

25 ЯНУАРИ 2019 – ПЕТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Венера. На моменти може да е малонхолично и себевглъбено. Орисано е на кармична отплата и на възможност да гради кариера в интелектуалната сфера или сред хората на изкуството. Съдбовния му път изисква да не надскача възможностите си и да намери място за реализация съгласно неговите Съдбовни изисквания.

26 ЯНУАРИ 2019 – СЪБОТА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Сатурн, който ще му помогне да обмисля добре действията си и да не бърза при взимане на решения. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и трудности, но и на материални стремежи. . Съдбовния му път изисква да не надскача възможностите си и да намери място за реализация съгласно неговите Съдбовни изисквания. Съдбовният му пък изисква внимателно да подбира средата си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

27 ЯНУАРИ 2019 – НЕДЕЛЯ
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Слънцето. Денят му на раждане е на кармична отплата, на амбиция и целеустременост, но и на инат, който му вреди в общуването. Съдбовният му път е носител на допълнителни трудности, породени от странични фактори.

28 ЯНУАРИ 2019  – ПОНЕДЕЛНИК    
Детето, родено в този ден е подвластно на Водолей и на управителя на деня Луната. Ще бъде общително, но също така упорито, амбициозно и устремено да е винаги в първите редици без оглед на средствата. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън България.

29 ЯНУАРИ 2019 – ВТОРНИК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Марс, който ще засилва агресията и желанието му да е винаги на върха. Ако само си е избрало този ден на раждане, за него той е носител на най-тежко кармично наказание заради проява на нежелание да се изяви в минали прераждания. Сега е длъжно да е ловец, а не жертва. Съдбовният му път изисква от него да постигне стабилност в живота и хармония в отношенията. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

30 ЯНУАРИ 2019 – СРЯДА
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Меркурий.  Ще е общително, но на моменти ще е готово да загърби хората, които са му подали ръка, защото не иска да си признае, че е имало нужда от помощ. Съдбовният му път изисква да обогатява знанията си, да развива своето духовно начало, да прави компромиси, ако не са в негова вреда.

31 ЯНУАРИ 2019  – ЧЕТВЪРТЪК
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Юпитер, който го зарежда с агресия при постигане на целите. На моменти може да е малонхолично и себевглъбено. Ако само си е избрало този ден на раждане, то е орисано на кармична разплата и трудности.  Съдбовният му път изисква да обогатява знанията си, да развива своето духовно начало, да прави компромиси, ако не са в негова вреда. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

{* *} {literal} {/literal}