вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

Децата, родени през февруари 2018 година

бебе
Снимка: iStock

1.02.2018
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Юпитер, който е причината да е упорито и дори да отстоява с агресия правотата си. Ще бъде инатливо, целеустремено, амбициозно и ще гони с желание целите си, устремено към върха. Съдбовният му път изисква да изживее по-голямата част от живота си извън

2.02.2018
Детето, родено в този ден, е повлияно от Водолей и от управителя на деня Венера. Ще бъде по-затворено от обичайното, но това ще е неговото желание, защото себевглъбяването е неговия начин да преоткрива себе си и неуверено докато тръгне по своя самостоятелен път. Съдбовният му път изисква да постигне стабилност в личен и професионален план и хармония в отношенията.

3.02.2018
Детето, родено в този ден, е повлияно от Водолей и Сатурн, планета която се явява втори управителна знака. Ще бъде устремено към изучаване на новото и непознатото, към създаване на нови познанства и приятелства, но на моменти и агресивно, ако нещата не се подреждат така, както си ги представя. Съдбовният му път на свой ред изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

4.02.2018
Детето, родено в този ден, е повлияно от Водолея е управителя на деня Слънцето, затова ще бъде от една страна човеколюбиво и всеотдайно. Ако само си е избрало този ден на раждане е орисано на кармична разплата и трудности в живота. Съдбовният му път предупреждава, че е длъжно да постигне материална стабилност със своя труд. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

5.02.2018    
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Луната. Ще обича да пътува, да покорява нови светове. Съдбовният му път изисква да овладява емоцията и прекалената си чувствителност.

6.02.2018
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Марс. Вибрацията в деня му на раждане е причината да се стреми към стабилност в живота и хармония в отношенията. Съдбовният му път също изисква да не е прибързано и да обмисля добре действията си.

7.02.2018
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Меркурий. Вибрацията в деня му на раждане е носител на духовно и интелектуално израстване. Съдбовният му път изисква да не надскача своите възможности.

8.02.2018
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Юпитер. Ако само си е избрало този ден на раждане, е орисано на кармична разплата и на трудности в живота. Съдбовният му път изисква да общува, но е добре когато порасне да внимава какви хора допуска до себе си. Денят не е добър избор за секцио или предизвикано раждане.

9.02.2018
Детето, родено в този ден, е подвластно на Водолей и на управителя на деня Венера. На моменти както е агресивно, амбициозно и инатливо, ще се превръща във вглъбено в себе си, замислено и меланхолично. Съдбовният му път изисква да се справя с трудностите, които среща, без странична помощ, за което ще помогне планетата управител на деня и ще озапти агресията му.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения