вход | регистрация |
x
Регистрирай се и може да добавиш семейство и приятели в профила си. Следи твоя и техния хороскоп за 2 дни напредРегистрирай се
  | изход |

2019-а – вяра, агресия, кариера

планети

Звездите ни орисват на поредната ползотворна година, подвластна на вибрация 3 и на Юпитер. 2019 година ни позволява да вървим устремно към поредния връх, дори и ако с години е мечтан, но мнозина са се страхували да повярват в силите си и във възможността да го покорят.

Печелят и се радват на отлични резултати и признание честните, постигащи целите си с труд хора. Юпитер и Земният глиган мразят непочтеността във всичките й проявления и не се колебаят да я наказват.

Длъжни сме да се приспособяваме към средата, в която битуваме, за да не бъдем отхвърлени и потърпевши от словесна и физическа агресия, проявена заради грешна или неразбрана дума.

Юпитер се слави като планетата на войната и агресията, но не ни пречи да сме човеколюбиви и жертвоготовни, да ценим приятелството и партньорството, да осъзнаем ползите от добрия тон, хармоничните отношения през цялата година, спокойствието и мира. Дали ще бъдат съхранени, това е под въпрос. Една грешна или недоразбрана дума може да ги съсипе.

Предупреждението да не правим непоискано добро важи с пълната си мощ за годината на Юпитер, защото не само няма да бъде оценено, а ще е причина да се обградим с неприятели, които ни ненавиждат заради силата и възможностите ни.

От умението ни да сме тактични, въпреки че за родените в огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец, това е почти невъзможно, зависи да съхраним добрите си отношения с околните и да не си печелим неприятели, които превръщаме в кармични врагове.

Земният глиган, съгласно източния хороскоп, повлиява всички житейски сфери, стреми се да потуши конфликтите и да нормализира отношенията между хората. Глиганът е миролюбив и прави нужното да бъдат спрени войните, да не се разгарят нови огнища на международни конфликти. Агресията е потисната, но е лесно възпламеняема заради неуместна или грешна дума.

Глиганът с неговата добронамереност и коректност може да преобърне не само на личностно, но и на държавно ниво живота на хората, защото умее със силата, която притежава, да върви към целта и задължително да я постига... но не изпитвайте неговото търпение и желание за компромис, защото спокойствието му за миг може да се превърне в ярост, унищожаваща всичко и всеки. Да подтиквате Глигана към война в личен или професионален план в годината на войнолюбеца Юпитер е безразсъдство.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения