Спечели хороскоп

Игра на zodia.bg и списание "Кармичният кръг"

Трима читатели от спечелилите през АВГУСТ ще получат през СЕПТЕМВРИ книгата на на Светлана Тилкова – Алена "Рунически Оракул" с личен автограф.

Внимание: за тази награда необходими неща са: точен пощенски адрес и име, на което да бъде получена книгата, както и име, на което да бъде разписана от автора! 

ВЪПРОСИ ЗА ИГРАТА ПРЕЗ АВГУСТ 2018 ГОДИНА

1. Коя актриса изпълнява ролята на на д-р Алисън Камерън във фирма „Д-Р Хаус“? - ключ: стр. 4
2. Кой е първият алпинист, изкалич всичките 14 осемхилядници на Земята? - клч: стр. 17
3. Как се нарича ритуалът, който се провежда на Еньовден в Асеновград? - клч: стр.28
4. В какъв личен месец е през август лидерът на БСП Корнелия Нинова? - ключ: стр.44

Прочетете условията за участие. Изпращайте отговорите на имейл адрес askalena@btv.bg. Този имейл адрес е само за играта и НЕ е за контакт с Алена.

Срокът за изпращане на отговорите е до 10 септември! 
 

ЗА ЛИЧНИ ВЪПРОСИ ПИШЕТЕ НА ТОЗИ ИМЕЙЛ: pitaialena@karm-krag.com
 

ВАЖНО

Здравейте, приятели и почитатели на zodia.bg

Във връзка с правилата за участие в играта между bTV и сп. "Кармичният кръг", ви напомням следното, за да няма ненужно изпращане на недоволни писма заради забавени хороскопи:

1. В тегленето нямат право да участват хора, които вече имат хороскопи от вида, който изготвям в момента, или имат от мен изготвен пълен хороскоп, защото информацията се повтаря.

2. Всеки месец теглим четирима печеливши. За да не става объркване при мен, хороскопите се изготвят, когато имам данните на всички четирима от съответната група. Понякога, дори и да са пуснати веднага след изтеглянето и уведомителния мейл от bTV, се налага аз да разпращам писма с питания и уточняване на часове, ако е посочен голям интервал от време. Хороскопите на групата се изготвят, когато и последната информация е при мен, а това изчакване може да доведе до забавяне с цял месец.

3. Срокът за изготвяне на хороскопите е 60 работни дни, а не календарни.

Благодаря на всички вас, че ще се съобразите с написаното и ще изчаквате търпеливо спечеления от вас хороскоп.

Поздрави

Светлана Тилкова - Алена
 

Условия на играта


Всеки месец
zodia.bg и "Кармичният кръг" ви дават възможност да спечелите хороскоп от Алена. От септември 2014 г. участвате за "Хороскоп на здравето".

Единственото, което трябва да направите, е да отговорите правилно на четирите ни въпроса по-горе. Всеки въпрос има ключ към верния отговор, който се крие на страниците на месечното списание "Кармичният кръг"

Когато изпращате отговорите си, моля, оставете вашите данни (дата, час и място на раждане, както и трите имена). При първоначално подадена грешна информация за точен час и място на раждане, Алена няма да променя вече изготвените хороскопи.

Срокът за изготвяне и получаване на хороскопите е 60 дни.

НОВО! Ще получите хороскопа си по електронната поща, от която сте изпратили верни отговори!


Важно: За други въпроси към Светлана Тилкова-Алена пишете до редакцията на списанието - София 1000, п.к. 113.

 
 
Топ предложения