Президентът Румен Радев е в лична година на стабилизация и хармония

Хороскоп на политиците ни за февруари 2017 година
Румен Радев и служебен кабинет
Снимка: Ладислав Цветков

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в лична година на ново начало. Начинанията са успешни, ако не е прибързан и ги обмисля добре. Иначе – провал!

През февруари, от една страна, ще общува с лекота и дори ще успее да привлече нови симпатизанти. От друга, не бива да допуска до себе си нови хора, които напират да се домогнат до разговори с него и до мнението му за партии и формирования, целящи да провалят ГЕРБ и отнемат гласове от партията на предсрочните избори. Опитите да бъде дискредитиран ще са много и някои от тях ще успеят, защото лидерът на ГЕРБ от месеци битува сред ласкатели, които, привидно съратници, съсипват позициите на партията. От действията на Бойко Борисов през февруари зависи дали ГЕРБ ще увеличи или намали дистанцията си пред БСП. Ласкателите ще правят и невъзможното, за да го тласкат към действия в негова лична и във вреда на България.

Президентът Румен Радев е в лична година на стабилизация и хармония, която не допуска успех при полагане на ново начало.

Въпреки това изискване на Съдбата той бе принуден заради порядъка при смяна на президентите да постави ново начало, заемайки поста си през януари, в ден на Съдбовно подчинение. Това, от една страна, е добре, защото Съдбата сама го пази от сериозни проблеми и бързи сривове. От друга, е възможно заради деня му на раждане, дори и без да е принуден от външни фактори, да направи опит да надскочи своите възможности, което му обещава светкавично сриване на авторитета.

През февруари е орисан на кармична разплата и материална стабилизация, включително лична. Не е изключено да получи неочаквани удари именно от хората, които са го издигнали или твърдят, че са му дали искрената си подкрепа, ако те самите не се чувстват облагодетелствани както са очаквали.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ е в лична година на трудности, породени от странични фактори, които блокират добрия завършек на всяко ново начало.

През февруари Съдбата му дава златната възможност да стабилизира както личните отношения и живота си, така и деловите си отношения и да си върне поразклатеното доверие сред редиците на своите съпартийци и симпатизантите на ДПС. Начинанията са забранени, ако не са належащи, както и непланираните пътувания, били те предизборни или лични, защото въпреки че може да създаде хармония в отношенията с избирателите, е по-добре да се опита да постави партията в най-изгодна позиция за предстоящите избори в разговори с другите водещи политически сили. Заучените фрази при неговите изказвания, които са му удобни, любими и сякаш остроумни, предизвикват присмех под сурдинка. Крайно време е да спре с шаблонните думи.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения