Премиерът в оставка Бойко Борисов е в лична година на ново начало

Хороскоп на политиците ни за януари 2017 година
Бойко Борисов
Снимка: Ладислав Цветков

Кметът на София Йорданка Фандъкова е в лична година на анализ и умение да налага идеите си с лекота.

През първия месец на годината й е отредена кармична разплата и материална стабилизация. Месецът ще я натовари с повече изпитания, професионални сблъсъци, противопоставяне и удари под кръста. За компромис не бива да мисли. Печелившата позиция е твърдо да отстоява мнението си, но така, че да твори само положителна карма с хората от професионалното си обкръжение и в личен план. Да бъде крайна в действията си. Да не допуска обвинения в несъществуваща вина за работата на общината. Да е безкомпромисна към некоректните служители.

Вицепремиерът в оставка Румяна Бъчварова е в година на анализ и обогатяване с нови знания.

През януари материалната стабилизация ще е от значение за нея. В нейна полза е да докаже, че притежава умението да гради с околните само положителна карма, колкото и да е трудно това в деловите й отношения и в тези с нейните служители. Нейното умение да постига компромис е добре дошло, защото само по този начин ще успее да координира действията на полицията в напрегнатата политическа обстановка и най-вече по предаване на президентския мандат на новия президент на 22 януари 2017 година.

Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев е в личната си година на глобални промени.

Януари за него е месец на стабилизация, на желание да постигне хармония в отношенията и с най-големите си опоненти и неприятели, но той умее да работи с хора. Да избягва начинанията, ако не са планирани и обмислени предварително или не са проведени задълбочени разговори и е направена детайлна преценка, гарантираща техния успех. До степента, до която изпълнява задълженията на заемания от него пост, е в състояние да попречи на разрухата на държавата що се отнася до европейските фондове.

Председателят на парламента Цецка Цачева е в лична година на Съдбовно подчинение, налагащо й такт и умереност.

През януари ще общува и ще се запознава с хора, които не винаги са добронамерени и ще я иронизират заради случилото се през ноември, като се опитват да пречат на работата на парламента. В нейна полза е да не проявява словесна агресия при провокации в парламентарната зала. Няма да й бъде приятно да слуша обидни реплики, караници заради неочаквания порив на малки политически формации да доказват значимост. Длъжна е да ги блокира на мига и да не допуска ненужни разправии. Все пак депутатите са в парламента, а не на мегдана и в кръчмата.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения