Премиерът Бойко Борисов е в лична година на ново начало

Хороскоп на политиците ни за юли 2016 година
Бойко Борисов

Кметът на София Йорданка Фандъкова е в лична година на анализ и преосмисляне на предходните години.

През юли я съветвам, ако не си вземе отпуск, много да пътува, преди всичко зад граница. Месецът е подходящ за големи промени, както в личен, така и в делови план. Време за назначения, време за уволнения. Желанието за компромис, ако има такова, ще й навреди. От всичко, на което положи началото през месеца, ще зависят следващите девет месеца в мандата й на столичен кмет. Не бива да допуска противопоставяне от страна на общинските съветници, ако е на политическа основа, а умело да избягва конфронтацията.

Вицепремиерът Румяна Бъчварова е в година на анализ и обогатяване с нови знания.

Анализът е задължителен за нея във всеки един месец от годината, а през юли е орисана на промени и пътувания. Нека бъдат повече в чужбина. Не бива да ги отказва, защото й носят полза при срещи със задгранични делови партньори и освен това ще получи информация, която до момента й е убягвала или не е била подкрепена с факти. При опит за вреда, целяща срив на авторитета й, я съветвам да бъде безкомпромисна в ответния удар. Активността във всяко отношение й носи полза.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е в лична година на кармична разплата и материална стабилизация.

Месец юли й позволява да постигне стабилност и дори хармония в отношенията с хората от близкото си обкръжение и със своите съпартиици, което няма да й бъде лесно заради острите думи, нейно обичайно изразно средство. Такава хармония в отношенията на теория не е изключена и с другите парламентарно представени партии, но на практика е неосъществима, тъй като Нинова не е склонна на коректност в изказа си по отношение на всички, които са неин моментен противник. За жалост вместо хармония месецът ще й донесе нови врагове.

Премиерът Бойко Борисов е в лична година на ново начало. Начинанията са успешни, ако не е прибързан и ги обмисля прецизно.

През юли много повече, отколкото през всеки друг месец, го съветвам да се съобразява с факта, че преди всичко от неговите действия зависи стабилността на държавата. Провокациите няма да са малко, както и непочтените подмолни опити да бъде дискредитиран, а той ще е склонен да сече с думи и с последващи действия онези, които вредят на България. Да бъде мнителен е в негова полза, защото месецът му е на кармична разплата и може неусетно тя да се осъществи.

Президентът Росен Плевнелиев е в личната си година на ново начало.

Заради предишните два месеца, в които допусна немалко грешки и навреди както на личния си авторитет, така и на авторитета на България, през юли, в месеца му на кармична разплата, е в негова полза да е по-нисък от тревата и по-тих от водата, за да не се окаже замесен в скандали. Ако е тактичен, умерен и премълчава, ако престане да се държи като герой, който назидава световни сили и ръководи дори Създателя, ако проявява нужното уважение към държавата както трябва, а не както той го разбира, може да заличи частично гафовете си, които и без това ще останат в историята.

Коментари (1)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения