1 – 5 септември 2017 г.

Меркурий е ретрограден в Дева
Засилва до маниакалност перфекционизма във всяко отношение. Семейните или ще се примирят и дори с цената на доза самоунижение ще стабилизират проблемния си брак, или ще се решат на раздяла заради отказа им да бъдат в подчинение на половинката си, родена в Дева или Близнаци, или заради опитите й да наложи ред, който отхвърлят.

1 – 30 септември 2017 г.

Уран е ретрограден в Овен
Дори и в инертните хора ще проблесне искрата на несъгласието, че светът може да живее в застой и делникът ни да бъде скучен. Засилен е стремежът да накараме околните да се заемат с изучаване на новото и неизвестното без страх и притеснения. Не бива да прекаляваме в битките си за надмощие, за да не се окажем победители, но губещи.

1 – 30 септември 2017 г.

Нептун е ретрограден в Риби
Всички ние ще се наложи да преосмислим начина си на живот, дори и чрез повече мигове на самота и самоанализ. Време е за пореден път да осъзнаем и изчистим сериозните си кармични грешки от минали прераждания или натрупаните в този живот. Подсъзнанието ще ни каже как да го направим.

1 – 29 септември 2017 г.

Плутон е ретрограден в Козирог
Тази ретроградност предупреждава преди всичко подрастващите и младите поколения, че имат прераждане, в което са изоставяли близките и любимите си. В настоящия си живот мнозина ще бъдат многократно изоставяни, за да разберат смисъла на почтените отношения, на любовта, брака и отговорностите към децата, както повелява и годината на Слънцето. Раздялата с любими хора или близки приятели е начин да бъде изчистена, уравновесена и неутрализирана общата ви карма.

1 – 30 септември 2017 г.

Хирон е ретрограден в Риби
Хирон със своята ретроградност в Риби, съвпадаща в част от времето и с ретроградния Нептун в Риби, пречи на лекомислените действия и стремежа ни да работим в своя полза, но във вреда на околните. Лесните начини за печелене на пари, желанието за бягство от големите отговорности или опитите чрез хора на власт да се получат незаслужени блага ще бъдат светкавично наказвани.

2 септември 2017 г.

Квадратура Луна–Юпитер
Вярвате на всяка мила дума. Пазете се хитреци и ласкатели да не измъкнат всичките ви спестявания. Наивността ви днес е на висота, а телефонните измамници и тези пред обменните бюра само това чакат.

Тригон Марс–Уран

Искате поне днес да сте екстравагантни, дори и до вчера да сте предпочитали да бъдете част от невидимата тълпа. Изявете всичките си скрити дарби и ще намерите новото си мечтано и желано място за изява. Хората ще ви погледнат с други очи и ще оценят промяната във вас.

3 септември 2017 г.

Съвпад Меркурий–Марс
Нетипично за мнозина, но ще се сработвате със средата, в която попадате. Не ви липсва дар слово и остроумие. Ще успявате в начинанията си. Съветвам ви да не сте прибързани в думите и действията си, както и да изливате безпричинно гнева си върху околните.

5 септември 2017 г.

Меркурий преминава в директното си движение
Без гласа на вашата интуиция трудно ще се справите през този ден и не само. Съветвам ви да бъдете внимателни до края на седмицата, защото само с предпазливост и отговорно отношение към вашите задължения ще защитите позициите си или ще покажете, че заслужавате нови, по-високи. Меркурий вече не налага забрани. Възползвайте се от този факт.

Опозиция Слънце–Нептун

Ще съумеете да видите всички възможности, на които възлагахте надежда, но част от тях пропиляхте, защото проявихте нерешителност и колебливост. Не взехте решение, защото не получихте подкрепа. Сега е време за промяна. Уловете мига, действайте.

6 септември 2017 г.

Пълнолуние в Риби
Бъдете категорични в думите си. Лабилни сте и склонни да променяте мнението си през минута. Така успех няма да постигнете. Бъдете отговорни.

Съвпад Луна–Сатурн

Сами сте си поставили бариерите. Време е да премахнете своите многогодишни страхове и колебания, да се освободите от притесненията си за предстоящи забрани и от песимизма си.

9 септември 2017 г.

Опозиция Луна–Юпитер
Склонни сте да преувеличавате и да прекалявате с всичко. Не се впускайте в приятелства, делови, лични, интимни, само защото някой ви е направил добро впечатление в момента и сте го харесали, за да не си патите разочаровани.

11 септември 2017 г.

Тригон Слънце–Луна
Днес късметът спохожда мнозина и им помага да успяват. Ако не криете чувствата си, а ги споделите, аспектът ще ви дари дълго помнено щастие.

13 септември 2017 г.

Тригон Венера–Сатурн
Не е във ваша полза да прикривате положителните си качества зад маската на безразличие. Скромността в днешния ден е недостатък. Потискате емоциите си, защото предполагате, че могат да се окажат препятствие към осъществяване на целите ви.

14 септември 2017 г.

Квадратура Слънце–Сатурн
Сами ограничавате шансовете си, защото сте склонни да лъкатушите в колебание заради различни добронамерени съвети, които обаче ви тласкат в погрешна посока само защото сте изпълнени със завист към нечии успехи и ви е трудно да я надмогнете.

15 септември 2017 г.

Съвпад Венера–Северен лунен възел
Съвпадът ви помага и изисква от вас да бъдете честни, открити, а не притворни в любовните си отношения и връзки. Контролирайте сексуалните си отношения и не залитайте в крайни състояния само защото се е осъществила среща със силно сексуално привличане. Внимавайте, защото това не винаги е кармична половинка, с която да сте щастливи, може да е среща с ваш кармичен враг.

16 септември 2017 г.

Квадратура Слънце–Лилит
Аспектът не работи в полза на хората, които са изтъкани от озлобление, завист и готовност да вредят, защото Слънцето ще огрее именно негативите им и ще ги покаже на света. Не са изключени Съдбовни наказания в днешния ден, ако са заслужени с непочтени действия.

Марс преминава в Дева

Забравете критичните изказвания и опитите да омаловажавате чуждите знания и интелект. Не обиждайте вашите колеги и партньори. Не ги унижавайте само защото знаят повече от вас. Марс в Дева създава впечатление, че сами търсите скандала, който няма да е във ваша полза и ще се помни дълго.

17 септември 2017 г.

Съвпад Луна–Венера
Аспектът ви помага да наложите спокойствие там, където сте. Общувате леко и с удоволствие. Идеални събеседници сте, дори и да не обичате да говорите и изслушвате. Днес сте нетипично склонни да се отдадете на удоволствия, но нека е с мярка.

18 септември 2017 г.

Съвпад Луна–Меркурий
Щедро засилва вашия интелект, интуиция и умение да общувате. Намирате начин да разберете хората около себе си и ситуацията, в която са попаднали. Жадни сте за знания и ще се обогатите с нови.

19 септември 2017 г.

Опозиция Слънце–Хирон
Въпреки силата на Слънцето Хирон твори житейски сривове. Бъдете внимателни и с разум ги избегнете. За съжаление случат ли се, трудно могат да бъдат преодолени бързо и без последици, които ще са причина за загуби в личен и в професионален план. Ако отчаянието от създалата се ситуация бъде преодоляно, има шанс за ново и по-добро развитие още в деня. Аспектът засилва нарцисизма и желанието ви да мислите само за себе си.

20 септември 2017 г.

Новолуние в Дева
Бъдете отговорни и раздавайте добрини, за да зарадвате хората, които са подкрепили вас в трудни моменти. Не правете непоискано добро, а само върнете вече стореното на вас, за да съхраните добрите си отношения.

Опозиция Меркурий–Нептун

Внимавайте, защото емоцията днес ви е господар и ви тласка към провали и загуби в личен и професионален план. Съветвам ви да не се доверявате сляпо заради първото впечатление, което ви е омаяло и потиснало разума ви.

24 септември 2017 г.

Опозиция Марс–Нептун
Градите фантастични и невъзможни мечти за материално господство, пари, имане. Е, ще си останат неосъществени. Вместо да губите време с тях, се захванете за работа. С дела вместо с мечтания е по-възможно да постигнете материалните си цели.

25 септември 2017 г.

Квадратура Меркурий–Сатурн
Притесненията ви, че ще ви унижават заради интелекта и уменията ви, са напразни. Лесно се засягате дори и от приятелска забележка, която няма да простите именно заради тези ваши страхове. Сами усложнявате живота си.

27 септември 2017 г.

Квадратура Меркурий–Лилит
Думите си преценявайте внимателно, защото от нищо и никаква ваша забележка може да бликне агресия в околните и да се стигне до физическо насилие. Причината е влиянието на Лилит, заради което думите ви се тълкуват в техния негативен смисъл, дори и вие да сте мислили друго.

28 септември 2017 г.

Опозиция Юпитер–Уран
За мнозина днес сте досадни. Наложете си умереност, защото сте склонни и се стремите да сте винаги полезни на околните със съветите си, без значение дали някой ги иска или не.

30 септември 2017 г.

Опозиция Венера–Нептун
Внимавайте, защото аспектът ви подтиква към неправилна преценка на хората и може изненадващо да създадете семейство с неподходящ партньор. Скоро ще дойдат разочарованията, усещането за пустота в душата и много извънбрачни връзки, тъй като трудно ще се решите на развод, защото се страхувате от проблемите.

{* *} {literal} {/literal}