Интересни планетарни аспекти за септември 2016 година

Планети

1 – 22 септември 2016 г.
Меркурий е ретрограден в Дева
Засилва перфекционизмът до досада, а липсата му ще предизвиква изблик на агресивна емоция. Особено повлияни ще са родените в Дева. Семейните или ще стабилизират проблемния си брак, или ще се решат на раздяла заради отказа им да приемат, че са в подчинение на половинката си. То бива, бива, ама не цял живот.

1 – 30 септември 2016 г.
Уран е ретрограден в Овен
Ретроградното движение на Уран в огнения Овен засилва стремежа към новото, към началото на интересни проекти, но той ще е хаотичен, импулсивен, неовладян до 22 септември заради ретро¬градното движение на Меркурий. След това или ще утихне, или ще премине в планова фаза.

1 – 30 септември 2016 г.
Нептун е ретрограден в Риби
Ретроградният Нептун все още изисква да преосмислим начина си на живот, дори и чрез повече мигове на самота и себеанализ, въпреки че на огнените знаци това няма да им допад¬не. Още имаме време да заличим, ако сме ги допуснали, кармичните грешки от началото на този си живот.

1 – 27 септември 2016 г.
Плутон е ретрограден в Козирог
Тази ретроградност продължава да наказва хората, които в предишни прераждания не са отдавали значение както на приятелството, така и на личните си отношения. За тях Любовта не е била символ на вярност и обичайно са изоставяли своите партньори. В настоящия си живот, особено ако имат и наложена Съдбовна забрана за брак ще бъдат изоставяни, за да осъзнаят грешката си, да започнат да даряват любов, за да я получават.

1 – 30 септември 2016 г.
Хирон е ретрограден в Риби
Хирон със своята ретроградност в Риби, съвпадаща през този месец с ретроградния Нептун в Риби, и с ретроградния Меркурий в деня, възпрепятства желанието ни да работим в своя полза, но във вреда на околните и бързо възмез¬дява със справедливи наказания. Всичко заслужено по почтен начин ще бъде възнаградено.

1 септември 2016 г.
Новолуние в Дева
Ще успяват перфекционистите, въпреки че ще са досадни на околните, заради желанието си на всяка цена да наложат своите правила. Може да не получат върхово признание, но поне ще са опитали.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения