18 – 30 септември 2015 г.
Меркурий е ретрограден във Везни
Устремени сме да въдворяваме ред и хармония в човешките отношения, обсебени от мисълта да творим красота. Ще зачестят извънбрачните връзки, при това показни, което води до решение за развод и товари кармата на тези хора.

1 – 6 септември 2015 г.
Венера е ретроградна в Дева
Критикарската нагласа в мнозина е засилена, защото се страхуват да не започнат да критикуват тях самите. Убедени са, че е по-добре първи да нападнат, та дано скрият себе си зад критиката към някой, ако ще и да е само заяждане. Печелят единствено врагове.

Септември 2015 г.
Уран е ретрограден в Овен
Това особено полезно движение на Уран няма да ни позволи да се примирим с мисълта, че светът може да живее в застой. Тази е причината за нашия стремеж да накараме хората да се заемат с изучаване на новото и неизвестното без страх и притеснения. Не бива да прекаляваме в битките си за надмощие, и без друго ще успеем да достигнем отредения ни връх.

1 – 25 септември 2015 г.
Плутон е ретрограден в Козирог
Предупреждава новите поколения, че са изоставяли близките и любимите си в предишен живот, затова в сегашния живот ще бъдат многократно изоставяни, за да разберат смисъла на почтените човешки отношения. Дошло е време за чистене на родова карма.

1 – 30 септември 2015 г.
Хирон е ретрограден в Риби
Блокира възможността за лекомислени действия и стремежа ни да работим в своя полза, но във вреда на околните. Предупреждава да забравим лесните начини за печелене на пари, желанието да бягаме от отговорност и опитите ни да се свързваме с хора на власт, които да ни осигурят бляскав живот без усилия от наша страна.

Месецът започва с идеални шансове в любовта и запознанства, които ще помогнат на мнозина да забравят самотата.

1 септември 2015 г.
Съвпад на ретроградната Венера с Марс
Подтиква към изневери и безпричинно заяждане, най-вече у дома. Изразената сексуалност и склонност към светкавично влюбване носят бързи разочарования. Съветвам ви да не правите емоционално прибързана крачка към създаване на семейство или задълбочаване на отношенията, водещи към сключване на брак.

1 септември 2015 г.
Опозиция на Слънцето с Нептун
Мнозина ще са неуравновесени, нестабилни, нерешителни както в личен, така и в професионален план. Трудно ще ви е да взимате решение сами, без някой около вас да ви подкрепи. Липсва ви самочувствието, че може да се справите добре със задачите си, което ви тормози и ви пречи да вървите напред. Промяната е във вашите ръце и е въпрос на лично убеждение и желание.

6 септември 2015 г.
Венера се връща
в директното си движение
Денят позволява да създадете хармония в личните си отношения.

6 септември 2015 г.
Тригон на Слънцето с Плутон
Склонни сте да се обвържете заради плашещата ви самота. Не го правете, за да не крещите от болка скоро, разочаровани и още по-самотни.

9 септември 2015 г.
Квадрат на Меркурий с Плутон
Ако сте отхвърляли истините, които сте научавали, а вие самите сте лъгали, до края на седмицата (13.09) ще се окажете под натиск и изречените лъжи ще ви изложат. Не разпространявайте лъжи, които сте приели за истина. Грешният избор ще ви злепостави. Дипломатично си върнете позициите и доверието на хората.

13 септември 2015 г.
Новолуние в Дева
Изявите ви трябва да са насочени само в областите, в които сте сигурни, че сте компетентни.

17 септември 2015 г.
Опозиция на Юпитер с Нептун
Няма да ви е лесно. Носите се върху илюзорните си мечти, но има опасност така да паднете, че за възстановяването ви да са нужни месеци.

18 септември 2015 г.
Сатурн преминава в Стрелец
Забравете за фантастичните си идеи. Заемете с постижими цели. Първо планирайте и едва тогава тръгнете към целта. Анализирайте внимателно кои ваши мечти може да осъществите, за да избегнете провалите заради ината си.

25 септември 2015 г.
Квадрат на ретроградния Меркурий
с Плутон
Загърбете илюзиите си. Разкрийте истинските си намерения, преди да бъдете притиснати от околните. И без това имате ограничения за изява и активна работа.

25 септември 2015 г.
Марс преминава в Дева
Затъвате в подробности, ненужни и губещи ви времето, търсите негативните черти на хората и се опитвате да ги променяте към по-добро, което може да е такова за вас, но не и за тях. Не се намесвайте в чуждите живот и отношения.

26 септември 2015 г.
Квадрат на Марс със Сатурн
Мислете и не пропускайте важ¬ните събития, повлияващи живота ви. Единствено чрез спокойствие и разум животът ви ще върви в своя естествен ход. Не го ли направите, очаквайте бърз срив.

28 септември 2015 г.
Пълнолуние в 5.50 ч. във Везни
Внимавайте какво и къде говорите, мислете за авторитета си и не разчитайте на вашите партньори.

30 септември 2015 г.
Съвпад на ретроградния
Меркурий със Слънцето
Ще избликнат спомени от вашето минало, които искате завинаги да погребете. Не бягайте от тях, а си направете полезните изводи. Надмогнете егото си и личните си интереси поне за седмица.