Интересни планетарни аспекти за юли 2016 година

планети, астрономия
Снимка: pixabay

Юли 2016 г.
Сатурн е ретрограден в Стрелец
Сатурн изисква да се научим на търпение, толерантност и на достойнството да признаваме чуждите знания. Посредствени и некомпетентни хора се опитват да се наместят в управлението на държавата. Случи ли се – очаква ни крах на икономиката, сигурността и стабилността.

От 30 юли 2016 г.
Уран е ретрограден в Овен
Дори по-семплите хора ще почувстват порива към новото. Аспектът няма да ни позволи да се примирим с мисълта, че светът може да живее в застой и делникът ни да бъде скучен. Мнозина ще се заемат с изучаване на новото и неизвестното без страх и притеснения.

Юли 2016 г.
Нептун е ретрограден в Риби

Време е да преосмислим начина си на живот, дори и чрез повече мигове на самота и себеанализ, да изчистим сериозните си кармични грешки от минали прераждания или натрупаните в този живот.

Юли 2016 г.
Плутон е ретрограден в Козирог
Дошло е време младите поколения да осъзнаят смисъла на партньорството, приятелството, семейството и брака. Да не гледат на интимните си връзки единствено като възможност за физическа наслада. Да не създават деца, които няма да отгледат. Идва времето да изчистят кармичните си задължения, а не да ги утежняват.

Юли 2016 г.
Хирон е ретрограден в Риби
Хирон блокира лекомислието и стремежа към работа в своя полза и във вреда на околните. Лесните начини за печелене на пари, желанието за бягство от големите отговорности или опитите чрез хора на власт да се получат незаслужени блага ще бъдат светкавично наказвани.

1 юли 2016 г.
Опозиция на Венера с Плутон
От една страна, аспектът ни предупреждава да бъдем отговорни към действията си и задълбочено да обмислим решенията си. От друга, предупреждава за възможни силни емоционални връзки, но със смазващо болезнен край.

4 юли 2016 г.
Новолуние в Рак
Който разчита на себе си и на собствените си знания, ще има впечатляващи изяви и ще издигне своя авторитет. Не прекалявайте с опитите да опекунствате и да закриляте всеки, препречил пътя ви, защото непоисканото добро се заплаща скъпо.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения