Интересни планетарни аспекти за януари 2017 година

Планети

1 – 8 януари 2017 г.
Меркурий е ретрограден в Козирог

Сякаш от нищото, дори и при оптимистите се засилва песимизмът и черногледството. Ако допуснем да виждаме само лошото в живота и негативните черти на хората, ще се сблъскаме с отчуждението на околните и трудно ще си върнем тяхното доверие в обозримо бъдеще. По-лабилните ще изпаднат в депресия и ще потърсят начин за бягство от реалността.

1 януари 2017 г.
Съвпад на Марс с Нептун

Мнозина са презаредени с енергия и желание за удоволствия. Товарят се с повече задачи, отколкото са в състояние да свършат, само за да блеснат и се докажат, но умората ще ги срине неочаквано, а страданието от невъзможността да свършат работата си ще затормози тяхната психика. От напрежението може да си докарат здравословен проблем.

1 януари 2017 г.
Тригон на Луната с Юпитер

Аспектът ни превръща в оптимисти и ни подтиква да крачим уверено в живота си, сигурни, че всеки може да вземе от него най-доброто, но не и даром.

1 януари 2017 г.
Секстил на Луната със Сатурн

Разчитаме на хората около нас, а и те на нас. Гоним с търпение задачите си и помагаме на всеки потърсил подкрепата ни, но не бива да правим непоискано добро.

2 януари 2017 г.
Квадратура на Луната с Лилит

Противопоставянето на чувствата и емоциите с желанието да се вреди на околните чрез пособията на незримия свят и енергийно въздействие ще накаже изкушилите се, защото стореното зло ще се върне върху тях.

4 януари 2017 г.
Съвпад на Луната с Хирон

Аспектът развива не само интелекта, но и интуицията. Засилва зависимостта от лунните фази. Предпазливостта е задължителна, защото усещането за дисхармония и слабост може да причини вътрешни страхове, силни мисъл-форми и мании, които да доведат до тежки последствия, а емоциите са неочаквани и мощни до крайност.

7 януари 2017 г.
Съвпад на Слънцето с Плутон

Аспектът подтиква неуверените в себе си, но подвластни на огромно его без покритие хора към изява на себичност, мнителност и недоверие, крайна самостоятелност. Не позволяват контрол върху живота си. Не се спират пред нищо, за да постигнат целта си. Справят се блестящо, но по-често с цената на нечие страдание.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения