Интересни планетарни аспекти за февруари 2017 година

планети, земя, земята
Снимка: pixabay

6 – 28 февруари 2017 г.
Юпитер е ретрограден във Везни

Време е всички, за които критикарството е душевен наркотик и все търсят вината за провалите си в някой друг, да осъзнаят заобикалящата ги действителност. Не бъдете абсурдно взискателни към партньорите си, защото рискувате раздяла и развод, при това единствено по ваша вина. А е толкова лесно да избегнете тези драми и бъдещи депресивни състояния.

1 февруари 2017 г.
Квадратура на Меркурий с Уран

Трудно успявате да намерите подходяща за себе си среда, но сте изпълнени с желание да спорите заядливо, затова често сте неразбрани и дори нежелани за колеги и приятели. Въпреки това точно сега е моментът да спечелите сърцето на мечтаната половинка. Не го пропилявайте.

2 февруари 2017 г.
Квадратура на Меркурий с Юпитер

Този аспект ви тласка към спомените за вашето минало. Забравили сте лошото, дори изпитвате носталгия към преживяното. Изпълнени сте с желание да направите нещо велико, но и ви потиска песимизъм заради собствената ви неувереност. Имате сериозен повод за работа върху себе си, за да не пропилеете заради страховете си добрите възможности, които са на пътя ви.

3 – 28 февруари 2017 г.
Марс и Венера в Овен

Засилват вашата активност и упоритостта ви до степен на безразсъдство, което ви вреди. Защитавайте правотата си само ако сте уверени в нея, за да вървите с гордо вдигнато чело. В противен случай ще се изложите и ще се скриете посрамени, за да ближете рани, които сами сте си нанесли.

10 февруари 2017 г.
Секстил на Меркурий с Венера

Склонни сте да се отдавате на развлечения, заредени с добро настроение. Липсва ви желание да се заемете със служебните си отговорности, което при някои от вас ще доведе до уволнение. Бъдете мнителни, привидни приятели ви вредят.

11 февруари 2017 г.
Тригон на Слънцето с Юпитер

Раздвоени сте дали да смените своето обкръжение, професия или дори партийна принадлежност или пристрастия заради неудовлетвореност, но без да имате яснота защо го искате точно сега. В същото време успявате в начинанията, заредени сте с увереност в себе си. Щедри сте повече от нужното. Правите непоискано добро, което ще ви се върне като зло.

11 февруари 2017 г.
Пълнолуние в Лъв

Радостта от живота не е лично изживяване. Съветът ми е да споделите успехите и радостите си с хора, които са на еднаква мисловна вълна с вас.

14 февруари 2017 г.
Лилит преминава в Стрелец

Или ще сте инициативни и устремени само и единствено към върха от днес и докато го достигнете, или ще сте подвластни на податливост на влияние и пасивност, която ви води по грешна пътека, но вие не желаете да се отклоните във вярната посока. Инертността е силно изразена, но само вие може да я надмогнете, особено ако сте родени с това положение на Лилит.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения