Юпитер е ретрограден в Дева

Господар на периода е инатът на родените във всички знаци, но най-вече на представителите на Дева, Козирог, Телец и Рак, както и на всички, които имат Луна или асцедент в един от тези знаци. Тези хора са обладани от желанието да налагат изискванията си, които обаче отговарят не на действителността, а на техните субективни представи. Подобно поведение неизбежно подтиква към агресия, словесна или физическа. Контролирайте се, за да не попаднете под ударите на закона и да не влачите последиците от собствените си действия години наред.

1-6 февруари 2016 г.

Конфликтните ситуации изобилстват. Отмъстителни сте. Агресивни сте и мразите хората, които се опитват да ви докажат, че нямате причина за ревност и за физическо насилие над половинката си.

6 февруари 2016 г.

Съвпад на Венера с Плутон

Убедени сте, че ако се впуснете в любовна авантюра, ще ви се размине без последици, дори да сте семейни. Всяко ваше повърхностно и емоционално поведение в личния живот или ще ви донесе раздяла по ваша вина, или ще попаднете на обсебващи партньори, от които ще се чудите как да се отдалечите и да избягате. Любовната ви омая ще се превърне в омраза и ще доведе до агресия, а може и да ви лиши от личната ви свобода.

7 февруари 2016 г.

Квадрат на Венера с Лилит

Драматизирате отношенията си. Представяте се като нещастни жертви на нечии сексуални фантазии. Уж бягате, ама стоите и само се оплаквате. И какво следва – примирявате се дори и с цената на съсипан брак или партньорство. След това другите са виновни за вашата нерешителност и дори незнание какво точно искате.

7 февруари 2016 г.

Квадрат на Слънцето с Марс

Надскочете притесненията си и самите себе си, надскочете вашата сянка, за да успеете да намерите златната среда между вашите желания и действителните ви възможности. И без това ви е трудно да разграничите фантазията си от реалността, възможното от невъзможното. Склонни сте да взимате прибързани решения и да се впускате да гоните цели, които не са по силите ви. Рискувате да си навлечете здравословни проблеми. И помнете – инатът не е воля и упоритост.

На 8 февруари 2016 г.

Новолуние във Водолей

Наивността е засилена. Не се впускайте в новото и непознатото, без да се замислите над последиците. Знаете, че най-добре се смее този, който се смее последен, и не си мислете, че ако новите ви познати са ви очаровали и се чувствате добре в тяхната компания, не са около вас, за да постигнат лични цели и след това да ви забравят. Доверете се на вашата интуиция, когато избирате приятелите си и особено брачната си половинка, ако още не сте създали семейство. Познанствата в деня крият опасността за бъдещи проблеми.

10 февруари 2016 г.

Съвпад на Луната с Нептун

Поредното предупреждение да сте внимателни във всичко, да не се поддавате на желанието си да участвате в сеанси на медиуми, защото вредата е само за ваша сметка. След това трудно ще се освободите от усещането, че душата или душите, които сте „викали“, за да „говорите“ с тях, ви преследват, а и от угризенията, че сте ги обезпокоили без причина. Ще страдате заради неумението си да избегнете вживяване и преливане в чуждите проблеми и емоции.

13 февруари 2016 г.

Меркурий във Водолей

Имате много идеи, но на този етап висят в нищото. Имате възможност да ги споделите с колеги, приятели и близки, но само дотам. Въпреки че можете да ги осъществите, ги обмислете в детайли, за да не се окажат напразно загубено време. Обогатете знанията си. Вредите си, като се инатите.

17 февруари 2016 г.

Венера във Водолей

Проявата на сдържаност и нежеланието ви да показвате публично чувствата си може да се окаже във вреда на личните ви отношения. Не бива да сте крайни при проявата на вашия консерватизъм. Внимавайте кого допускате до себе си, защото ако се сближите с неподходящи хора, може да се окажете нещастни заради разочарования, които са се стоварили неочаквано при проявата на доверчивост. Освободете се от веригите на неуспешен брак, ако сте оковани с години, но не се решавате на раздяла и си върнете свободата, за да избегнете след време самотата и здравословните проблеми. Когато сте отново свободни, дори и само чрез взетото категорично решение, се оставете на Съдбата, която ще ви помогне да обогатите живота си с нови приятни емоции и изживявания.

22 февруари 2016 г.

Пълнолуние в Дева

Стремите се към първенството във всичко. Искате да сте центъра на Вселената. Не прекалявайте с детайлите, които може да ви отклонят от важните ви цели за месеца. През седмицата, която започва на тази дата, се захващайте само със задачи, които не надхвърлят вашите възможности. Провалът би ви поболял.

23 февруари 2016 г.

Опозиция на Юпитер с Хирон

Въпреки че може да сте сринати заради скорошна раздяла и че сякаш за кариера и материален просперитет не може да се говори, имате сили за победа. Внимавайте сами да не се сринете от върха, който изкачвате, защото падането може да е толкова бързо и неочаквано, а раните да се лекуват трудно и докато зараснат, ще пропуснете новите си шансове. Не го допускайте! Тук ви помага Юпитер!

28 февруари 2016 г.

Съвпад на Слънцето с Нептун

Нямате причина, поради която да не изявите потенциала си. Никой не ви ограничава, но може сами да си създадете проблеми, ако продължавате да сте доверчиви и податливи на странично влияние. Рискувате да залитате в крайности, които също са гаранция за провал.

{* *} {literal} {/literal}