На първо място напомням, че Меркурий е ретрограден до 12.02.2015 година - не подписвайте договори, не сменяйте работното си място, не купувайте скъпа техника, камиони и автобуси към фирмите за транспорт, леки автомобили. Ако се налага, бъдете изключително внимателни и с гаранции, че всичко сторено търпи промяна след средата на месеца.

Юпитер продължава да е ретрограден в Лъв и ни напомня да смирим гордостта си и да бъдем човечни и добронамерени.

На 1 февруари Венера е в съвпад с Нептун, а на 2.2. е в опозиция с Лилит. Научете се на умението да търсите своето щастие само там, където наистина можете да го откриете, вместо да се лутате в различни посоки и към различни цели без да постигнете нито една от тях. За ваши приятели и делови партньори търсете хора, с които сте на една и също интелектуална и мисловна вълна и изповядвате еднаква житейска философия.

На 4 февруари пълнолунието ще ви покажа какви качества се крият във вас, но още не сте ги разкрили и изявили. Вгледайте се в себе си.

На 6 февруари Слънцето е в опозиция с Юпитер. За да не се чудите защо пилеете енергия и сили в работа без особен резултат, а някой друг обира славата и парите, проявете без колебание дозата егоизъм, която притежавате. Използвайте всяка секунда, за да докажете възможностите си и да жънете успехи, без да позволявате да пресичат пътя ви.

От 9 февруари през цялата седмица можете да внесете ред в безпорядъка, който сте създали в началото на годината и да планирате задачите си.

От 12 февруари Меркурий  вече е в директното си движение, активирайте се и бързо отхвърлете изостаналите задачи. Погледнете към бъдещето и преценете кои са вашите приоритети. Няма да липсват и неприятни изненади, но ще се справите. Лъжите на хора около вас ще се спукат като балон и те ще престанат да ви вредят.

На 19 февруари в деня на новолунието се възползвайте от възможността да осъзнаете къде е границата между логиката и интуицията.

На 22 февруари Венера е в съвпад с Марс  и ви позволява да внесете свежи идеи в работата и вашите лични планове и цели. Ако поставите началото на нови проекти, ще ви се отплатят повече от щедро, когато ги завършите.

До края на месеца се освободете от фалша, който цари около вас и от хората, които ви ласкаят, за да ви използват, загърбете проблемите, които ви създават и започнете да градите своята нова, полезна и здравословна среда.