До 26 декември 2015 г.
Уран е ретрограден в Овен
Застоят ни потиска. Искаме промяна, въпреки че често не знаем каква, както и не ни е ясен пътят, по който да я осъществим. Не се страхуваме от новото и неизвестното, но в желанието ни то да дойде забравяме, че може да бъде по-лошо от познатото ни.

До 11 декември 2015 г.
Луната е намаляваща
Силите ви са занижени, което не е причина да стоите пасивно и да губите времето си в изчакване някой друг да свърши вашата работа. Не се колебайте да се впускате в начинания, ако и вашият личен месец го позволява.

1 декември 2015 г.
Тригон на Меркурий с Уран
С лекота ще влезете в крак с новостите. Не импровизирайте с импулсивни решения за начинания, защото може неочаквано да се препънете и да провалите плановете си. Денят засилва любопитството и стимулира интелектуалното и духовното развитие.

1 декември 2015 г.
Квадратура на Меркурий с Хирон
Не давайте обещания и не се доверявайте на обещания. Аспектът предупреждава за провал заради липса на внимание и вредна доверчивост. Склонни сте да залитнете към апатия, инертност и нежелание да се развивате, което няма да е изявено само през този ден, а и през месеца и годината. Безкомпромисно отказвайте предложение да се влеете в духовно учение, което е прикритие за секта.

1 декември 2015 г.
Съвпад на Марс с Лилит
Склонни сте към агресия и насилие. Решили сте да преследвате целите си докрай, без значение с какви средства ги постигате. Не е изключено да се изявите и като неуравновесени, а с агресията и насилието да натоварите негативно вашата карма във все още властващата година на Сатурн и на кармична разплата, която трудно ще претворите в положителна.

4 декември 2015 г.
Квадратура на
Меркурий с Юпитер
Разумът може да ви подведе. Разчитайте на интуицията си, за да не се поддавате на песимизъм заради доза неувереност и да не пропускате добрите си възможности.

5 декември 2015 г.
Венера преминава в Скорпион
Аспектът изисква анализ и самоанализ, задълбоченост заради заложените импулсивност и прибързаност в деня. Мнителни и недоверчиви сте, но в същото време и жертвоготовни.

6 декември 2015 г.
Квадратура на Марс с Плутон
Трудно ще постигнете целите си, ако са свързани с личното ви облагодетелстване. Готови сте заради предложения за лесни пари да нарушите законите. Не товарете кармата си с негативи заради желанието ви да сте материални господари. Бъдете умерени и не рискувайте да постигате целите си с цената на физическа саморазправа. Последващите проблеми ще са само за ваша сметка.

11 декември 2015 г.
Опозиция на Марс с Уран
Не се опитвайте да манипулирате околните, за да работят във ваша полза. Всяка ваша непочтеност бързо ще се стовари върху вас самите. От хора с шанс за успех ще се превърнете в неудачници. Не говорете, преди да знаете какво ще изречете.

11 декември 2015 г.
Опозиция на Плутон с Уран
Аспектът тласка към гневни изблици, прерастващи във физическо насилие. След това трудно ще си дадете сметка за своята вина. Агресията ви зарежда с енергия, но помнете, че освен негативната карма вредите и на психиката, и на здравето си. Проблемите ще ви споходят в мига, в който осъзнаете, че сте обградени само с неприятели.

11 декември 2015 г.
Новолуние в Стрелец
Променливост, безпокойство, напрежение ще ви тласкат към внезапни обрати, непреценени и работещи във ваша вреда. Не проявявайте наивност и доверчивост, за да не се окажете измамени от хора, на които имате доверие.

18 декември 2015 г.
Квадратура на Меркурий с Лилит
Аспектът може да ви тласне към действия далеч от разума, към любопитство, но с цел да нанесете вреда на някого, както и към механично натрупване на знания, които не са ви необходими. Ако не сте намерили мястото си в живота, трудно ще концентрирате мислите си. След като сте си затваряли очите пред важни детайли, седмицата от този ден до следващия петък е на проглеждане. Настъпва часът на истината.

19 декември 2015 г.
Съвпад на Меркурий с Плутон
Не се изненадвайте, ако прикриваните истини и премълчаните проблеми излязат изведнъж на светло, точно когато е най-болезнено за вас. Приключете незавършените задачи и тегнещите ви отношения. Заемете се само със задачи, които ви дават сигурност за вашето бъдеще. Не споделяйте тайните си. Ще сте изпълнени с любопитство и жадни за знания, които ви потапят в дебрите на човешката душевност. Способни сте да преодолеете всички трудности в живота си. Реагирате рязко на опит да бъдете подчинени.

21 декември 2015 г.
Квадрат на Меркурий с Уран
Чувствате се чужди в средата си. Изпълнени сте с желание да спорите заядливо, затова се чувствате неразбрани и дори нежелани за колеги и приятели в деня.

25 декември 2015 г.
Пълнолуние в Рак
Обсебени сте от дома и близките си, ревниви до болка. Коледа е, празнувайте без съмнение във верността на вашата половинка. Не превръщайте празника в ден на отмъщението само защото отказвате да приемете някои истини.

26 декември 2015 г.
Уран е в директно движение
Денят изисква от вас да направите верен избор. Осъзнайте, че често свободата изисква и не малко обвързаности в отношения, които не допускат да играете ролята на неразбиращи и очакващи помощ и подкрепа, когато грешите. Няма кой да оправя вашите грешки.

29 декември 2015 г.
Квадратура на Меркурий с Марс
Прибързаните думи или критиката са само във ваша вреда. Премълчавайте. Ако се държите тактично и дипломатично, ще имате успех, а също ако сте готови на компромиси.

{* *} {literal} {/literal}