1 – 31 август 2017 г.
Нептун е ретрограден в Риби
Продължава периодът на осъзнаване и изчистване на кармични грешки, натрупани в минали прераждания или от този живот. Гласът на нашата интуиция ще ни помогне да открием пътя, по който да ги поправим. Странни и нетипични отношения с познати или непознати са отглас от предходен живот.

1 – 31 август 2017 г.
Плутон е ретрограден в Козирог
Не бива да сте тревожни при срещи и раздели с любими хора, партньори, приятели, познати, защото докато Плутон е ретрограден в Козирог, имате шанса по собствена воля да промените обкръжението си и да отдалечите хората, с които нямате допирни точки или липсва взаимна търпимост.

1 – 31 август 2017 г.
Хирон е ретрограден в Риби
За пореден път Хирон предупреждава да забравите лесните начини за печелене на пари, особено ако е за сметка на нечии загуби или провал, за да не търпите Съдбовни удари, които няма лесно да осъзнаете от какво са породени, а причината е липса на почтеност в действията и стремежите. По-добре поставете ръка на сърцето си и се извинете или помогнете на човека, на когото сте навредили, да възстанови загубите. Не мислете, че действието ви е наивно, така ще си спестите болезнени Съдбовни удари, когато си вярвате, че сте в най-силна позиция.

1 – 16 август 2017 г.
Сатурн е ретрограден в Стрелец
Планетата ни помага да осъзнаем мястото си в този живот, знанията и интелекта си и да не се опитваме да навлизаме в чужда територия, за която не сме готови. Ще си спестим удари от неприятели и ще избегнем опасността от изолация заради липса на толерантност към чуждите знания.

3 – 31 август 2017 г.
Уран е ретрограден в Овен
И в най-незаинтересованите, семпли и ограничени хора ще проблесне искрата на несъгласието, че животът около нас е в застой, а делникът ни – скучен. Засилен е стремежът да накараме околните да се заемат с изучаване на новото и неизвестното без страх и притеснения. Не бива да прекаляваме в битките си за надмощие, за да не се окажем победители, но губещи.

13 – 31 август 2017 г.
Меркурий е ретрограден в Дева
Засилва до маниакалност перфекционизма във всяко отношение. Липсата му води до ярост, лични и професионални провали заради неконтролируемия изблик на агресивна емоция. Най-силно повлияни са родените в Дева, Козирог, Телец и Рак. Семейните или ще се примирят и дори с цената на доза самоунижение ще стабилизират проблемния си брак, или ще се решат на раздяла заради отказа им да бъдат в подчинение на половинката си, родена в един от тези знаци, или заради опитите є да наложи ред, който отхвърлят.

1 август 2017 г.
Квадратура на Луната с Лунен възел
Противоречието е в нежеланието ни да осъзнаем своята карма – положителната и негативната, и да преосмислим поведението си, за да не си създаваме кармични врагове. Смирението е по-доброто решение от противопоставянето и битките, които могат да имат трагичен завършек, във вторник, деня на Марс, и заради Луната, преминаваща от Скорпион в Стрелец, която засилва агресията на мнозина с по-нестабилна психика.

4 август 2017 г.
Квадратура на Юпитер с Плутон
Време е да промените представите си за щастие, защото погрешните са вашият най-голям враг. Не бива да търсите лесните печалби, за да задоволите капризите на търсещия непрекъснато емоции ваш дух.

7 август 2017 г.
Пълнолуние във Водолей
Потърсете нови професионални възможности за изява, за да подобрите материалното си положение и да заслужите нова обществена позиция, а и да получите заслужено признание. Колкото по-малко се вживявате в своята незаменимост, толкова по-свободни ще се чувствате и ще избегнете ударите на хора, които ще се опитат да направят и невъзможното, за да докажат, че не сте това, за което се мислите.

10 август 2017 г.
Секстил на Меркурий с Венера
Отдадени сте на мечтата за развлечения, защото обичате да работите, но и да се веселите в компанията на добри приятели. Не бива да смъквате цялата си защита, защото не всички са добронамерени. Бъдете перфектни в работата си и не пренебрегвайте малките детайли. Проявете готовност за сътрудничество, ако ви го предложат.

15 август 2017 г.
Опозиция на Венера с Плутон
Не се опитвайте да започвате проекти, без да сте преценили риска. Не залагайте плановете си на една карта, защото може всичко да загубите крачка преди да стъпите на върха като победители. Възможно е да започнете силна и обсебваща ви емоционална връзка, но с предначертан много болезнен край заради откритието, че отново, за кой ли път, сте попаднали на погрешния човек.

17 август 2017 г.
Квадратура на Венера с Юпитер
Ако сте пропаднали в нищото и вече няма какво да губите, не се отчайвайте. Денят ще ви изненада с нова и неочаквана възможност. Не заставайте срещу Съдбата си. Във ваша полза е да не изневерявате на половинката си, ако сте сключили брак, в противен случай ще влачите последиците цял живот.

17 август 2017 г.
Съвпад на Слънцето с Лунен възел
Предстоят ви срещи и запознанства, които ще се окажат с огромно значение впоследствие. Вашето сърце ще ви подскаже верните ходове и ви помага да изявите себе си като отговорни за семейството и родените в брака деца. Във ваши ръце е Съдбата им да бъде щастлива и да изживеят хармонично живота си.

21 август 2017 г.
Новолуние в Лъв
Дали сте наясно с кого искате да говорите и дали той ще разбере правилно изтъкването на вашето „аз“, или ще ви ограничи във вашите мечти и стремежи? Всичко е възможно, но какво ще се случи, зависи от вас. Бъдете наясно със себе си и не прекалявайте с изявата на егоцентризма си, ако искате да бъдете приети, обичани и ценени.

22 август 2017 г.
Съвпад на Лилит със Сатурн
Поставете авторитета си на такова ниво, че да сте водещи както в идеите, така и при работа с хората, на които сте се доверили. Приемете като утеха свободата да се опълчите срещу регламенти, които не са законово уредени и ви вредят, въпреки че привидно са част от правилата на професията ви.

26 август 2017 г.
Съвпад на Слънцето с Меркурий
Време е да сверите часовника си и да осъзнаете дали вървите в крак с времето. Притъпете егото си. Не прекалявайте с мечтите си да задоволите само вашите лични стремежи и интереси, за да не ви смачка обществото и да не се окажете извън средата си неразбрани, неудовлетворени и отхвърлени.

26 август 2017 г.
Венера в Лъв
Би било чудесно, ако вашето слънчево, изпълнено с летни емоции настроение се задържи още малко в дните ви, защото ви носи успех и признание.

27 август 2017 г.
Секстил на Юпитер със Сатурн
Щастливци сте, защото имате във всички житейски ситуации Съдбовна подкрепа, дори и когато сте си избрали кармична разплата като ден на раждане. Съветвам ви да не пренебрегвате, а да се възползвате от тази незрима подкрепа и щастието ще е ваш спътник.

31 август 2017 г.
Квадратура на Луната с Хирон
Не бързайте да проявявате щедрост и да помагате на изпаднали в беда, без да са ви помолили, или да назначавате на работа хора без интелектуален потенциал и знания само защото сте ги съжалили. В един момент задължително вашата саможертва и добротворство ще ви се върнат като зло заради стореното непоискано добро. Губещите и страдащите ще сте вие.

{* *} {literal} {/literal}