Интересни планетарни аспекти за август 2016 година

космос, планети, sxc.hu

1 - 13 август 2016 г.
Сатурн е ретрограден в Стрелец
За мнозина ретроградното движение на Сатурн сигурно вече е изнервящо, защото е непосилно за тях да се примиряват с по-знаещите и да приемат градивната критика, особено ако цял живот са били самовлюбени, самоуверени, но посредствени, при това и на властови позиции.
Примери за поведение в резултат на ретроградността на Сатурн в Стрелец са ежедневни и обичайно са свързани или с остри и обидни думи към по-знаещите, или с агресия.

Август 2016 г.
Уран е ретрограден в Овен
Ретроградното движение на Уран в огнения Овен продължава, но отново ни носи полза, защото ни вади от летаргията и застоя дори и в горещия август. Ще намираме начин даже и по време на почивката си да подтикваме хората около нас към обогатяване с нови знания, но не бива да се ядосваме, ако не винаги успяваме и срещаме отпор.

Август 2016 г.
Плутон е ретрограден в Козирог
Не преживявайте разделите с приятели или любими хора драматично, ако се случат в този период, защото те са част от пречистващите отношения и общия ви кармичен товар. Приемете ги с облекчение.

Август 2016 г.
Хирон е ретрограден в Риби
Забравете рискованите начинания и инвестициите, забравете желанието си с лекота и без труд да печелите парите си, защото липсата на отговорност към вас самите и към околните ще бъде възмездена със Съдбовно наказание.

2 август 2016 г.
Новолуние в Лъв
От една страна, ще се стремим към добронамереност и човечност, от друга, не бива да допускаме да ни използват, защото ще се почувстваме наранени и ограбени от хора, на които сме подали ръка и сме дарили частичка от сърцето си, а те не са оценили стореното. Ще се чувстваме наранени, ако не ни ценят така, както заслужаваме въпреки проявения от нас професионализъм, както и ако ни пречат да заемем полагащото ни се място в обществото. В наша полза е да застанем на точното място в точното време, за да грабнем мига на успеха.

Коментари (0)
  • Най-новите отгоре
Коментирай
Вашият коментар:
 
 
Топ предложения