Началото на месеца изисква от вас пълна концентрация и ви позволява да наложите идеите си и да заемете мястото, което ви се полага.

Пълнолунието на 4 април в седмицата преди Великден изисква да не говорите много, да сте умерени, но да не пропускате да поемате важната информация. Динамиката в дните до и на Великден може да доведе до стресови моменти, но причина за притеснение няма.

На 10 април Меркурий е в съвпад със Слънцето, и следват периода 5 - 8 април, на квадратурата Уран - Плутон.  Въпреки че не сте съвсем уверени, ако имате ясна цел и планове, можете да ги реализирате. Не се опитвайте да използвате старите методи на работа или при взимане на важни решения, защото няма да сработят. Представяйте само нови идеи и начини за работа.

На 11 април Венера е в Близнаци, а на 15 април образува опозиция със Сатурн, в комбинация с квадратура с Нептун на 19 април. Всички те позволяват да създадете нови запознанства, които да ви проправят пътя към нови възможности, но е добре да преценявате кои от тях наистина заслужават вниманието ви.

На 17 април Плутон навлиза в своето ретроградно движение и също ще внесе яснота в новите ви отношения, а също така ще ви даве шанс да вземете решение за старите.

На 18 април Новолунието в Овен дава старт на нов годишен цикъл, но не бива да разчитате на спокойствие.

Дръжте здраво кормилото и пътувайте в правилната посока. Време е да се изправите очи в очи с реалността и до края на месеца да завършите започнатото и да спазите дадените обещания.