НАСТЪПВАЩАТА 2015 ГОДИНА Е ПОД ВЛИЯНИЕТО НА ВИБРАЦИЯ 8.

2015 година е годината на Сатурн – планетата на ограничението, на размислите, на самоосъзнаването, които налага обществото, а и ние самите заради кармата, която сме сътворили през изминалите години и творим сега. За всичко, което пропуснем да научим през тази година, ще се наложи да чакаме близо три десетилетия, когато започва новият Сатурнов цикъл. Планетата изисква от нас да привикваме към дисциплина. Посочва ни нашите душевни блокажи от настоящия живот, както и задръжките и комплексите, които носим от свои предходни прераждания.

Сатурн за пореден път след девет години отново хвърля светлина върху препятствията от миналото, на пръв поглед ясни, но в повечето случаи невидими сенки, блокиращи пътя ни и развитието на България. През 2015 година ще осъзнаем какъв товар е време да поемем и да се заемем незабавно с осъществяването и на най-трудно постижимите ни цели. Планетата ни дава информация какви са водещите качества на всеки от нас, на политиците, на правителствата, на най-силните международни организации, които работят в полза или вреда на човечеството. Планетата ще ни напомни отдавна забравените страхове на цялото човечество, но и на отделната личност, които трябва да превъзмогнем, включително тези от водените войни през 20 век, за да отдалечим новите, които чакат на прага ни и могат да се превърнат в наше зловещо битие през 2016 г., годината на Марс. Преродени убити войници и невинни жертви ще търсят кармична мъст и разплата.

Ще осъзнаем полезността или вредата от начина ни общуване, а също и дали успяваме да се приспособим към обществото или сме аутсайдери, защото сме различни и неразбрани. На повърхността ще излязат премълчавани тайни за управленията на държави, военни действия, междудържавни конфликти и договорености от изминалите девет години. За съжаление ще се сблъскаме с една не особено приятна действителност, свързана с личните и интимните ни отношения, и висотата на нашата морална отговорност за идните поколения. Планетата ни задължава да мислим дълго и да действаме бавно, за да осъзнаем приятните и неприятните истини и да се доближим до шанса си да бъдем приети и да станем част от високоразвитите планети във Вселенската общност.

Ето какво ще донесе новата 2015 година на България:

През цялата 2015 година, ако осъзнаем изискванията на законите на кармата, можем да постигнем много, даже да покорим върхове, както в личен, така и в професионален план. Хората, които заемат управленски пост, и тези на най-високото политическо ниво в България имат шанса да управляват добре и да бъдат отговорни към дадените обещания, но с предупреждението, че в желанието си за власт и лично облагодетелстване не надхвърлят границите, предизвикващи народното недоволство както през изминалите две години. Ако стремежът към власт и пак власт, към постигане по непочтен начин на материални висоти чрез ограбване на хората се засилят, Сатурн светкавично ще раздаде правосъдие и ще срине от постовете им самозабравилите се политици.

Не бива да пренебрегваме кармичната разплата, която, искаме или не, ще ни споходи. Наказани ще бъдат както отделната личност, така и цели държави, уж миротворци, но войнолюбци, след чиито действия светът става по-жесток, агресивен и несигурен. С тези свои действия те не само градят негативна карма с убитите хора и съсипаните държави, а и товарят кар­мата на цялата планета Земя, която идните поколения ще чистят с много усилия.

Всички хора, които са устремени към нов житейски връх и очакват да получат признание, през тази година са длъжни да го заслужат с делата, а не с думите си, защото не им е отредено да получават благата житейски даром. Опитат ли да си купят титлата или поста, бързо ще изпаднат в немилост и в забвение.

2015 година изисква от нас да работим за развитието на обществото и за хората около себе си. Ако не творим положителна карма през януари, ако не надмогнем агресията, която ни разяжда заради липсата на удовлетворение от постигнатото или от невъзможността да сме спокойни за делника си, ако допуснем междуличностно, междупартийно, а и междудържавно противопоставяне, ако продължаваме да се насъскваме срещу държави и правителства, които са били полезни за България през изминалите десетилетия, сами ще провалим шанса си да прекрачим в зоната на Светлината. Ще продължим да кретаме в Мрака, докато настъпи 2016 година, година на Марс – планетата, разчистваща пътя ни само и единствено с агресия и военни действия, които и без влиянието на Марс достатъчно ни изтощиха в предходните години. Познато или не, казаното е твърде потискащо.

През 2015 година е време нашето, българското общество, да осъзнае своите най-важни цели и да се бори за тях, но не чрез нищо не постигащи протести, които обслужват политиците и им позволяват да се нападат взаимно във вреда на държавата ни. Ако продължим да живеем тъй, както сме живели досега – уж обичащи родината си, но мразещи държавата, ще си останем страната на най-нещастните и бедни хора в Европа.

{* *} {literal} {/literal}